Szerintetek ennyi mozgas eleg a fogyashoz, kozepes dieta mellett?
a.mozgas ugy nez ki,,,
10km szoba biciklizes,,,kb 30perc
300 drb fekvo 25,30 casaval
50 drb felhuzas 5 tosevel
15 perc boxolas,oldalra lepes (resistance gumival, a combomon,labaszaramon ,,,valamint a hatam mogott a kezembe tartva a gumikotelet,,,,,minden egyes utesnel vagy hatra vagy oldalra is ki lepek egyet)
2nap ez lenne, 3ik.nap piheno,akkor a hatam es a hasam erositenem joga,pilatesz gyakorlatokkal
Ha erősödni akarsz, keress egy kezdő testépítő vagy erőemelő edzéstervet! Ha kardiózni akarsz akkor gyaloglás, futás, kerékpározás, úszás.
A fogyás elsődlegesen az étkezésen múlik, tehát arra kell fordítani a legtöbb figyelmet.
darkraven39 es ezeket a pizzakat szoktad este is fogyasztani ?
Es a pizzat egeszet vagy felet, vagy 1 szeletet kajalsz ?
nem kotekedesbol mondom csak imadom a pizzat :)
kozepes dieta alatt azt ertem, hogy nem ugy tartom, mint a darkraven39 valaszolo - teszta,kenyer azert marad - de teljes kiorlesu, es minimalis mennyisegu. Pl. nem fogok tortat enni este 8 orakor, stb.
es ez a kettot ugy ertem, hogy 2 napot csinalom, 1 nap piheno, majd megint 2 nap megin 1 nap piheno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!