Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék hatékonyan?

Hogyan fogyhatnék hatékonyan?

Figyelt kérdés
Régebben még 48 kg voltam 163cm-el. Jól néztem ki,de ahogy nőttem és idősödtem egyre kövérebb lettem. 165cm vagyok most és 57kg. Igaz megnőtt a mellem és a csípőm is szélesebb lett ami inkább annak tudható be,hogy nő vagyok és ez természetes,de mégsem érzem magam jól.Van egy kis hasam is meg seggem,sajnos. Mindig a modellekhez hasonlítgatom magam és egyre inkább elszomorítanak a dolgok. Elhatároztam,hogy fogyni akarok! Kalkulátorral megnéztem,hogy 20% a testzsír %-om és azt írták,hogy az ideális a 17éves koromhoz 13% lenne tehát kb 3kg zsírt kellene fogynom. Futni kezdtem legelsőnek 10perceket és mindig próbálom növelni az időt. tornázok is naponta kb 15percet egyhuzamban,főleg csípő gyakorlatokat végezek,de ennek az idejét is növelem napról napra. Kevesebbet eszek,reggelire rendesen,ebédre is kevesebbet és vacsira inkább sonkát,sajtot,salit vagy semmit:D Reggelim is inkább sonkából,teljes kiörlésű kenyérből áll zöldségekkel. Ebédem az amit hoznak,mert rendelve van,de nagyon sok halat eszek és húsokat. Ha így folytatom kb hány hónap míg leadom azt a 3kg-t? köszi ha írtok!:)
2010. aug. 13. 23:31
 1/3 anonim ***** válasza:

a 3 kg az nem hónap hanem talán 1 hét

én ezt csinálom: [link] plusz kevesebb és egészségesebb kaja és most az első hét végén lement a 3 kg ( mondjuk kérdés hogy ez zsír-e vagy sem hát nem tudom :s )

2010. aug. 14. 00:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez nem fogyokura hanem állóképesség javitó edzés.
2010. aug. 18. 19:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát én mégis így fogytam 8 kg-ot és azóta is tartom. Az meg hogy javítja az állóképességet az egy dolog de nyilán futással fogy az ember.
2010. aug. 18. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!