Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki milyen módszerrel diétázik?

Ki milyen módszerrel diétázik?

Figyelt kérdés

Ötletet jöttem meríteni😅

Ha bárkinek van bármi tapasztalata, ne tartsa magában! És tudtok még írni egy olyat, hogy mennyi volt a kiindulás, és hány hónap alatt mennyit sikerült fogyni?

2021. jan. 6. 08:00
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

Kalóriát számolok a Kalóriabázis alkalmazás segítségével.

Augusztus végén kezdtem, 92 kilóról indultam (173 cm vagyok), most vagyok 72, tehát 20 kilót fogytam nagyjából 4 hónap alatt.

24/L

2021. jan. 6. 08:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szimplán kihagyom a cukros innivalókat, és az édességeket. Szerencsére nekem ez ahhoz is elég, hogy elkezdjek fogyni, pedig már nem vagyok kövér.
2021. jan. 6. 08:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kalóriabázis + torna.
2021. jan. 6. 08:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Eddig 30 kg-t fogytam, napi 1700 kcallal és heti 3 Crossfit edzéssel. Tavaly ilyenkor kezdtem. Az utolsó 10 kg-t próbálom leadni, de már nagyon lassan megy.

Az eddigi módszerem szerint mindent ettem, csak mértékkel, de 90%-ban egészséges, lassú felszívódású szénhidráttal, sok fehérjével és növényi rosttal. Napi négyszer-ötször eszem kisebb adagokat, így nem tör rám a farkaséhség. Mindemellett próbálok a lehető "legtisztábban" étkezni, elhagytam a hozzáadott cukrot és a feldolgozott, tartósítószeres kajákat, helyette amit csak tudok, mindent magamnak főzök, magamnak sütöm a kenyeret is.

26N 178 cm

2021. jan. 6. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!