Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen modszerrel lehet a...

Milyen modszerrel lehet a legrovidebb ido alatt leadni 7 kg-ot?

Figyelt kérdés
2020. szept. 21. 09:10
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Most kérdező ne vedd bunkóságnak de egy ilyen kaliberű kérdésnél, fogom a fejemet.

1. Levágod a végtagjaidat

2. Koplalsz

Ha normálisan, egészségesen akarod csinálni!!

1. Belövöd a szervezetednek megfelelő kalória mennyiséged. Beállítod, hogy ne legyen túl nagy a deficit.

2. Sportolsz, mozogsz valamit! ( úszás, kerékpározás, ugrálókötelezés, séta, futás, kocogás, kondi) Bármi igazából, ami megmozgat.

3. Van elég akaraterőd, és nem sanyargatod magadat.

Nagyjából heti 0,5kg- 1kg legyen a súlyveszteség. Azért is írom, mert nekem heti fel kilónal is elkezdett lógni a bőröm, meg striák jelentek meg. Nem egy kellemes látvány. De lehet, neked pont jó a fél, 1 kilógramm mínusz. Ha kevesebb lesz akkor sem kell szomorkodni.

2020. szept. 21. 09:19
 2/10 anonim válasza:
0%
Sajnos nekem másfél hét alatt megvolt mínusz 7 kiló (vagy még kevesebb idő) volt hogy naponta csak 3 kisebb héjába főtt krumplit ettem. Úgy elég hamar megvan.
2020. szept. 21. 09:27
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
A dupláját fogod visszaszedni ilyen hozzáállással. Gondolom a +7 kilót sem 1-2 hónap alatt zabáltad fel magadra.
2020. szept. 21. 10:26
 4/10 anonim ***** válasza:
34%
Csináld annak az ellenkezőjét, mint ami miatt felment ez a 7 kiló. Kb. annyi idő is lesz leadni, mint amennyi idő alatt felment.
2020. szept. 21. 10:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Alakíts ki egészségesebb SZOKÁSOKAT, bár ezzel nem fogsz gyorsan szabadulni, de sokkal célratörőbb.

Mit jelent egészségesebb szokás???

Napi 3 óra gaming-ből egy órát sportra fordítasz. Nem eszel minden étkezés után desszertként egy snickers, hanem egy banánt nyersen vagy turmixolva. Ha buszon, parkban bárhol vagy ne ülj le hanem álj. Reggel jéghideg zuhany.

Soroljam még????

2020. szept. 21. 16:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Kínai zöld teát kell inni. Csak előbb el kell érte gyalogolni Kínába. :)
2020. szept. 21. 21:59
 7/10 anonim válasza:
0%
Ha pl. rákos vagy, akkor pikk-pakk lemegy az a 7 kiló.
2020. szept. 28. 04:56
 8/10 KRISis válasza:

Az első válaszadó válaszát érdemes megfogadni. A beállítod alatt úgy érti, hogy egy kalóriaszámláló programban teszed ezt meg. Én pl. a Kalóriabázis nevű, mobil applikációban is létező programot használom.

A heti 0,5 kg-os fogyás például egészen fájdalommentes, és ugyanazokat a dolgokat eheted amiket eddig, csak mindenből meghatározott mértékkel.

Munka mellett, meg a hobbim mellett nem szeretnék időt szánni sportolásra, de anélkül is működik a dolog.

3 hét alatt sikerült leadnom 3,4 kg-ot eddig, ami 1,4 kg-al több mint a beállított ütemterv, és egyáltalán nem mondanám, hogy koplalnom kellett volna. Ez nem mindenkinél kell, hogy így legyen, valószínűleg gyorsabb az anyagcserém mint az átlagnak. Bárcsak előbb tudtam volna a módszerről.

2020. szept. 28. 07:26
 9/10 anonim válasza:

Ha nem tudod hol kezdj neki, javaslom az első edzőtermet. Ott a személyi edző a mérések után ad egy étrendet, és megmondja mikor gyere edzeni, és mit. Az ilyen magazinos, 1500 kalóriás baromságokat felejtsd el! Te nem tudod kiszámolni a %-aid, a fittséged stb...

De ott van "b" tervnek az sztk-s dietetikus. Nem ilyen életmód tanácsadó hülyeség, hanem dietetikus orvos. Ők is nagyon jó étrendet állítanak össze, de előtte laboratóriumi értékeket is néznek, mint pl endokrinológia.

Ha ésszel csinálod, a fogyás lesz a legkönnyebb dolgod, és megtartani is megtanulod.

2020. szept. 28. 10:11
 10/10 anonim válasza:
100%

Nekem megfelelő táplálkozással és kevés mozgással sikerült 110-ről 67kg-ra fogyni.

Táplálkozás: cukor elhagyása (kivéve a gyümölcsben és zöldségben levő), tészta, kenyér. Minden a lehető legközelebbi, legjobb minőségben.

A Whole30 recepteskönyv egész jól leírja mit kell tenned a helyes táplálkozás erejében.

2020. szept. 28. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!