Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen módszerrel, mennyi idő...

Milyen módszerrel, mennyi idő alatt adtatok le 10-15 kg-t?

Figyelt kérdés

Karantén előtt elkezdtem kevesebbet kevesebbszer enni, amivel lement 8 kg, de visszajött 3 karantén alatt, így 88 kg-nál állok.

Már rettenetesen undorítónak találom magam. Muszáj emiatt is lefogynom.

Illetve van egy kérdésem azokhoz, akik 90+ kg-ról fogytak le.

Nálatok jelen volt a túlzott szőrnövekedés? Vagy ezt valahol máshol kell kutatni?

Mert nálam borzasztóan gyorsan nő vissza mindenhol a szőr, sokkal vastagabban, és sötétebb is. Leginkább a combom és a privát részem az aminél rettentően zavar, és undorító is.

19/L

2020. szept. 8. 20:36
 1/8 grafno ***** válasza:
16%
nem a kg a lényeg. 19l,de ahhoz 150cm vagy 220cm tarsul. En meg sosem adtam le 10kgt sem, mert a sportol csak izom jott fel. Átalakulás volt, de csak eggyik helyről a masikra vandorolt.
2020. szept. 8. 21:02
 2/8 anonim válasza:
Én nem vagyok túlsúlyos, én csak pár kilót felszedtem ami kb 3-4 volt, és ezt énis észre vettem hogy sokkal jobban szőrösödtem, ott is ahol nem kellett volna / 18,L
2020. szept. 8. 22:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Hogy ki mennyit, mennyi idő alatt fogy, az egyéni. Ahogy az is, hogy kinek milyen a legjobb legfenntarthatóbb étrend hosszútávon . A fogyás Függ: a nemtől, kortól, felesleg mértékétől, aktivitástól, az egyéni anyagcserétől, esetleges háttérbetegségektől is.

Én személy szerint extrém súlyról indultam, az első 12 kg olyan 2,5 hónap környékére ment le kb, pontosan már nem tudom. Jelenleg -60 kgnál járok, már a félút után.

Életmódváltás- kevés szénhidráttal, sok fehérjével, sok zsírral, rendszeres mozgással.

Azt tudni kell, hogy szénhidrát anyagcsere zavarom van ( ezért tartom alacsonyan a szénhidrátot), illetve pajzsmirigy alulműködés és PCOS ( policisztás ovárium szindróma) volt anno a diagnózisom. A fokozott szőrnövekedés lehet a PCOS tünete is, nekem is sajna, küzdök a szőrikkel rendesen. De legalább a menzeszem rendeződni látszik, és a petefészek cisztáim is felszívódtak már. Amúgy másfél éve kezdtem el.

2020. szept. 8. 22:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Április 21 óta 24 kiló. Sima kcal számolás és edzes, meg nem először csinálom, így a rutin megvan. Csak jól elhiztam az elmúlt 5 évben.. 108-ról indultam, semmilyen egyeb tünetem nincs. Mondjuk én férfi vagyok
2020. szept. 9. 00:06
 5/8 anonim válasza:
Lehet a túlsúly miatt a szőrösödés. A teszteron előalakja zsír, ezért ha több zsír van rajtad, több tesztoszteron termelődik.
2020. szept. 9. 07:12
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én is a kalóriaszámolással kezdtem, másfél hónap alatt ment le 8 kg.

3 és 4 gratulálok nektek!

Illetve ha lenne valamilyen hormon gondom, milyen orvoshoz forduljak? Endokrinologúshoz?

2020. szept. 9. 07:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Első körben házorvos teljes vérképre, hormonálist is kérni kell hozzá, majd ő beutalhat endo-ra, ha olyan bajod van. PCOS nődoki, bár szvsz ő is elküldene endo-ra.
2020. szept. 9. 11:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A 22:48 nagyon jól összefoglalja. Ez mindenkinek egyéni és mindenkinek más módszer fog beválni. Én fél év alatt otthon tornával fogytam 16 kilót, edzés és deficit mellett.
2020. szept. 10. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!