Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha naponta edzek 1 órát(200kca...

Ha naponta edzek 1 órát(200kcal talán) az elég lenne a fogyáshoz?

Figyelt kérdés
Nyilván normális kaja mértékkel/egészséges kajákkal.

2020. dec. 11. 17:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Amúgy érdekes hogy a különböző oldalak mennyi mindent írnak,most utánanéztem és az áhított kalóriabázison az egy órás ellipszis tréner elvileg 900 körül éget kalóriákat.De majd megpróbálok beszerezni egy olyan mérőt.Köszönöm a válaszokat :D
2020. dec. 11. 19:50
 12/13 anonim válasza:
3as vagyok. Azt mindenekelőtt tudnod kell, hogy 1200 kalóriát mindenféleképpen vigyél be, mert ha kevesebb mint 1200,akkor a tested "éhező üzemmódba" kapcsol, raktározni kezd, és az izomból fogsz veszíteni. nemtudom hány éves vagy (lehet írtad, nem mindent olvastam el) de en 19 vagyok, es nálam 2000 kalória napi szinten lemegy, plusz az edzes. szóval ha te is 19 körül lehetsz, ugyan ennyire tippelnem meg (persze ez magassagtol, es sulytol is fugg nem csak a kortol) szóval ha az 1300-1400 megvan, mellette edzel akkor semmi problémád nem lesz, fogyni is fogsz es nem veszitesz izombol sem.
2020. dec. 11. 20:12
 13/13 anonim ***** válasza:

A havi 4-5 kg fogyás, az pontosan heti bő 1 kg, azaz heti 7000 kcal deficit!!!

De ahogy írták is többen, ezt nem csak a plusz mozgással lehet összehozni, hanem a kajálás oldaláról is be kell segíteni, hogy összejöjjön. Sőt, állítólag a fogyás 80 %-ban az étkezésen múlik, és csak 20 %-ban játszik közre a napi mozgás.

2020. dec. 12. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!