Ha naponta edzek 1 órát(200kcal talán) az elég lenne a fogyáshoz?
Hát volt párszor hogy neki ugrottam a 300kcalnak de egyszerűen fájdalom volt felkelni másnap azzal a gondolattal hogy na basszus ma is 70-80perc.
Egy óra után is elfáradok de másnapra szerintem feltudok töltődni.:c
Én most kezdtem el fogyókúrázni, és én napi 2x edzek (10-15 perc 2x), ezzel megvan a fix 250 kalória. Ezenkívül követem az étkezésem, miből mennyit es mit ehetek. Ha diétázol, mellette 1 órát edzel tuti le tudsz fogyni (már ha több kalóriát égetsz el mint amit beviszel).
Sok sikert ☺️
Hetente összesen 7000 kalóriával kell többet elégetni, mint amennyit elfogyasztunk ahhoz, hogy hetente 1 kg fogyást érjünk el. Vagyis napi 1000 kcal deficitet kellene elérni, ezt mozgással, és étkezéssel együtt teljesítve.
Ha csak napi 200 kcal deficitet tudsz összehozni, azzal bizony sok időbe telik összerakni a 7000 kcal deficitet = 1 kg fogyást.
Kedves 3.-ik,köszönöm szépen ,neked is sok sikert kívánok!:) 4-es nem tudom hogy lehet e így fogalmazni de én "nem bírom" a futást,5perc után elfáradok,próbáltam folyamatosan és fokozatosan növelni de egyszerűen nem ment:( lehet a nagy túlsúly/rossz légzés vétel miatt
5.ik egy órát elipszis trénerezek folyamatos tempóban és ilyen 200-250között szokta kiírni:c Nem tudom hogy akkor ez lehet e több,mert a pulzusom is magas szokott lenni/meg izzadok/szívem pumpál de inkább hiszem azt hogy stabilan megvolt a 200(még ha több is)mint hogy nagy számokkal hitegessem magam:c
Pedig tényleg ennyi. De nem az a lényeg, hogy 1000 kalóriát égess el edzéssel, hanem hogy napi 1000 kalóriával kevesebbet vigyél be, mint amennyit elégetsz (de azért a napi kb. 1000-t muszáj megenned, az alatt koplalás).
A kalóriaégetésnél minden elégetett kalória számít, nem csak az edzés. Tehát ha kimész sétálni, ha elmosogatsz, kiporszívózol, ablakot tisztítasz vagy csak egyszerűen hazacipeled a bevásárlást, autó helyett gyalog vagy biciklivel mész. Sőt, autovezetessel is égetsz el kalóriát, de aránylag keveset. Azzal is, ha alszol, ha egyszerűen létezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!