Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rendzaeres mozgas mellett...

Rendzaeres mozgas mellett miert nem fogyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Heti 6 napot edzek, 1-1,5 orat plusz naponta egy orat setalok, megsem fogyok. Figyelek a makrokra, az edzesek nem csak kardio, hanem erosito edzesek is, megsem fogytam egy honap alatt egy kilot sem. A kaloriadeficit is megvan, 1400-1500 kaloriat eszem egy nap, de semmi,egy gramm sr ment le.

Nagyon ketsegbe vagyok esve, amikor par eve alig ettem, csak ugy ropkodtek le a kilok, de ertheto okokbol nem szeretnek megint beleesni abba a hibaba. Legyszi adjatok otleteket, hogy mi lehet a baj. Tudom, van ezer ilyen kerdes, meg vegigolvastam mar mindent, hogy mit ronthatok el, de elvileg mindent jol csinalok, nem ertem :(

162/79 24L

2020. nov. 30. 12:07
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Inkább legyen 1200-1300 kalória egy nap! Ha tényleg pontosan annyit eszel, fogyni fogsz.
2020. nov. 30. 13:07
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Mióta csinálod?

Vagy nem jól számolod a kalóriát, vagy valami egészségi gondod van, mert ilyen adatokkal fogynod kéne, ennyi mozgás mellett.

2020. nov. 30. 13:24
 3/8 anonim ***** válasza:
54%

Nem figyelsz a makrókra! A java sajnos a kaján múlik.

Emeld a fehérjét 1.5-2gr/tskg-ra.

A ch-t csökkentsd 0.5-1 gr-ra és hintáztasd az edzésed függfényében.

2020. nov. 30. 13:30
 4/8 anonim ***** válasza:
31%
Biztos izmosodsz is mellett, ezért nincs súlyban különbség. Inkább készíts fotókat magadról kb 1-2 hetente és centizz.
2020. nov. 30. 14:16
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
Nem fejlődik a tested, ha túledzed. Lehet több nap pihenőre van szüksége a testednek. Pl. én 1 éve edzem heti 6x, de a kilókon nem látszik, csak az alakomon. Szerintem ezzel nincs semmi baj. Meg az is lehet, hogy raktál magadra pár kiló izomtömeget az erősítés miatt. Szerintem a kg lényegtelen, az alak számít!!
2020. nov. 30. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem 1 hónap alatt lesz az ember 85 kg, nem is 1 hónap alatt fogod megváltani a világot.

Nem mindenkinek indul be azonnal a fogyás. Sőt, ha beindul, akkor is a legtöbb embernél vannak stagnálások is.

Türelmet kellene tanulnod. Az pedig okos dolog, ha nem koplalsz 1200-1300 kalórián és nem akarsz ennyivel elvegetálni. Sokáig amúgy se tartható, max egy 150 centis kómásnak elég aki egész nap fekszik.

Egyébként ha eddig semmit sem mozogtál, lehet, hogy formálódott a tested de a mérleg nem mutatja mert csak súlyt mér, nem testösszetételt. Csinálj magadnak fegérneműs kêpeket pár havonta, centizz. Ha még egy hónapig nem megy le semmi, akkor változtass a makrókon. Nem írtad mik az arányok. Pl sokaknak segít a fogyásban, ha kevesebb szénhidrátot esznek és több zsírt. Érdemes egy lowcarb étrenddel próbálkozni 100g szénhidrát alatt. Akiket én ismerek és fogyással próbálkoznak, eddig mindenkinek bevált, nekem is. Kalóriát pedig ne korlátozd le ennyire. Lassítja az anyagcserét. Ok, hogy nem kell 3-4000 de biztos, hogy többre lenne szükséged annál amennyit most eszel, főleg ennyi mozgás mellett, minimum 2000. De lehet, hogy több is.

2020. nov. 30. 21:06
 7/8 anonim ***** válasza:
*79 kg
2020. nov. 30. 21:09
 8/8 A kérdező kommentje:

Kedves Valaszolok!

Köszönöm mindenkinek a tanacsot. Hogy oszinte legyek, feladtam egy idore. Hat na, van ilyen. A karanten eloidezte mentalis allapot es a sikerelmeny hianya miatt ugy voltam vele, hogy akkor ott b.szodjon meg ahol van az egesz :D Most ujult erovel fogtam neki megint, mostmar okosabban. Egyebkent erdekes, de igy a kis szunet alatt se ment feljebb a sulyom.

Tenyleg köszönöm mindenkinek a hozzaszolasokat

! :)

Legyen szép napotok!

2021. febr. 12. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!