6 hónapja nem fogytam semmit, miért?
1500 kcalt eszem, kalória deficitben vagyok, de még sem ment le egy deka. Napi 2liter vizet meg iszom, néha járok sétálni 2-3km. Szobabiciklizek 1 órát 1 héten kb. 3-4szer. Nem eszek tésztát,kenyeret,cukros üdítőket. Lehet ez a hormon miatt? Holnap megyek laborba, pajzsmirigyre gyanakszom.
Mit csinálhatok rosszul? A szénhidrát napi 90-100 gramm, próbáltam 60-70-re csökkenteni de az nem ment. Fehérje napi 50-70gramm, zsír 50-60 gramm.
Nemtudom már hogy mit kellene csináljak.

Valami nem stimmel a számokkal. A makrókat összeszámolva max. 1020 kcal jön ki, hogy lesz ebből a végén 1500 kcal?
Ennyivel tényleg fogynod kellene, valami hormonprobléma lehet a háttérben. Ha a pajzsmirigyeddel van gond, felírnak majd hormonpótlást. Majd írd meg, mi lett az eredmény.

Nekem a zsír kicsit soknak tűnik, de nem annyival, hogy ekkora stagnálást okozna. Endokrinológus jó ötlet.
Nem tudom, hogy te főzöl-e magadnak, vagy rendelsz-e. Én javaslom a saját főzést, minél egyszerűbben, minél kevesebb preparált dologgal.
Mert az ilyen raguk, meg levesek nagyon becsapósak tudnak lenni, amikor kalóriát próbálsz számolni hozzájuk. Olyan kajákat csinálj, amiknek meg tudod számolni az összetevőjüket a két kezeden. Sokkal, de sokkal biztosabbak lesznek a számok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!