6 hónapja nem fogytam semmit, miért?
1500 kcalt eszem, kalória deficitben vagyok, de még sem ment le egy deka. Napi 2liter vizet meg iszom, néha járok sétálni 2-3km. Szobabiciklizek 1 órát 1 héten kb. 3-4szer. Nem eszek tésztát,kenyeret,cukros üdítőket. Lehet ez a hormon miatt? Holnap megyek laborba, pajzsmirigyre gyanakszom.
Mit csinálhatok rosszul? A szénhidrát napi 90-100 gramm, próbáltam 60-70-re csökkenteni de az nem ment. Fehérje napi 50-70gramm, zsír 50-60 gramm.
Nemtudom már hogy mit kellene csináljak.

Ha deficitben vagy, akkor nem jó számokat írsz be. Olyan nem létezik, hogy megeszel 1.500-at, elégetsz 3.000-et és nem fogysz. Matematikai lehetetlenség. (Nem kell mindjárt hárítani a felelősséget olyan okokra, amikről nem tehetsz. Egyszerűen valamit szarul csinálsz.)
Én eszek 1.500-2.000 kcal között. 196 cm, 128 kiló (153-ról), raktárban dolgozom, pakolok, lejárom a lábamat. Ha nekem könnyedén megy tartani a kb. 1.700-at úgy, hogy sosem vagyok éhes, akkor neked bizony sok az 1.500.

5: nem szoktam közben nasolni, ha azt akarok akkor le mérem és fel írom. Én a mozgásra is gondoltam hogy nem-e kevés.
6: azt sem tudom, utána olvasok majd. Köszönöm a normális válaszokat!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!