Több mint egy hónapja diétázok és semmit nem fogytam! Miért?
Figyelt kérdés
5-ször eszek semmi édességet, minimális zsírt főleg fehérjét, zöldséget és gyümölcsöt, minden étkezés előtt iszok vizet és rendszeresen sportolok mégis semmi. Ugyanúgy 52 kiló vagyok a 155 centimhez.2011. máj. 21. 21:30
1/8 anonim válasza:
Kis mennyiséget eszel egyszerre vagy nagyobbat? Mit sportolsz?
2/8 A kérdező kommentje:
Reggel többet eszek, majd egyre kevesebbet, 6 után meg már semmit.
hetente kétszer egy órát piláteszezek,hetente többször tollasozok, minden nap sétálok min. fél órát meg itthon végzek el különböző erősítő gyakorlatokat.
Szóval a diétával szerintem minden rendben, csak épp nem fogyok...
2011. máj. 21. 21:37
3/8 anonim válasza:
Próbálj meg kardiózni egy héten 3-4x
4/8 anonim válasza:
Azért nem fogysz, mert 6 után nem eszel. Ha nem jut a tested tápanyagokhoz, akkor a zsírt el kezdi raktározni úgymond a "vészhelyzetekre". Tapasztalatból mondom. Nekem is volt, hogy amikor 6 után nem ettem, egyszerűen nem fogytam semmit, mikor pedig igen, akkor megindult a fogyás. Ajánlom, hogy 6 után már ne egyél nehéz kajákat, zabpehely, joghurt, gyümölcsök, zöldség, amit még könnyűnek érzel.
5/8 A kérdező kommentje:
Tényleg? Pedig olyan sokszor hallottam hogy ne egyél 6 után mert lerakódik. De akkor ezentúl fogok vacsorázni, úgysem veszítenék semmit, meg akkor nem kéne éheznem mint most is esténként..
2011. máj. 21. 21:57
6/8 anonim válasza:
Fejbe kéne vágni aki kitalálta ezt a 6 után nem evést!Most aki este 11 vagy éjfélkor fekszik le az lényegében így egy fél napot koplal!
annak ok aki 8kor fekszik le,de ez manapság már elég ritka
7/8 anonim válasza:
lefekvés előtt 2 órával nem szabad enni mert akkor raktározódik le...
8/8 anonim válasza:
Nem csak a kilók számítanak. Lehet hogy amennyi zsír lement súlyban, azt izommal pótoltad. Kezd el a centiket mérni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!