Ha eddig nem fogytam mellből, akkor bízhatok benne hogy talán már nem is nagyon fogok? 2 hónapja diétázok.
Nincsenek túl nagy melleim, 75/B-sek. De szeretem őket, mert eléggé kerek formájúak:)
A két hónap diéta+mozgás alatt leadtam 4-5 kg-t. Éhezés nélkül.
Ezalatt a mellbőségem ugyanúgy 90 körüli maradt.
Viszont, a derekam 8, a csípőm 5, a combom 3 centivel lett karcsúbb.
A derekam szinte napról napra kisebb, elég könnyen fogyok innen:)
173 cm vagyok és 64 kg.
Nem merek bízni benne hogy ilyen szerencsés vagyok hogy melltájékról nem fogyok semmit se:D
De állítólag innen fogyunk először (már ha van miből) Nem?
Van itt még valaki esetleg rajtam kívül aki hasonlóan fogyott?:O
Igazából ugye ha megnézem szüleim alkatát, inkább anyukámra hasonlítok. Ő is derékból fogy először, viszont ő nem cicis típus:S Mondjuk az is igaz, hogy 10 centivel magasabb vagyok nála, és a lábaim nem olyan erősek, mint az övéi.
Kicsit érdekes lenne, azért nem lenne jó nagyon mellből fogynom mert széles a mellkasom és a vállam is, hát ahhoz elég furin mutatna két szem kökény :DD
Akkor marad a reménykedés a továbbiakban is azt hiszem:D
Köszi a választ!:)
Akkor fogsz mellből fogyni, ha átléped a normál ideális testsúlyodat, és átmész soványba.
Kb. 19 BMI alatt
Azt hiszem a 173 centihez olyan kb 60 kg az ideális testsúly, én azzal már tök elégedett lennék:D
Mostani méreteim: 90-66-95
Diéta elején kb 91-75-100 volt.
A BMI-m azt hiszem olyan 21-22 körül lehet most.
Nem szeretném soványra fogyasztani magam természetesen, de 3-4 centit még jó lenne ledolgozni derék/csípő/combtájékról:D
Amúgy valahol pont most olvastam, hogy valakinek csak diétával mellből ment le először de amikor sportolt is a diéta mellett akkor mellből nem fogyott:O Szóval, talán a sport a titka:)
Azta, utolsó, te biztos hogy a 170/53-mal vékony vagy és csinos:O:) Modellméret tulajdonképpen:) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!