Egy kozepes meretu narancsnak hany gramm kb a heja? en 10et szoktam levonni belole a hejra. keves lenne?
Figyelt kérdés
tehat tegyukfel veszek egy narancsot ami hejjal egyutt 250 gramm akkor en 240et szamolok arra amit meg is eszek.
Tobb lenne a heja? tudom lekellene merni, de sajnos az nagyon maceras lenne , es tudom, most jon az,hogy akkor meg mit erdekel. Az erdekel csupan hogy realis az a 10 kb vagy annal sokkal tobb lehet a hej?
2020. nov. 9. 21:10
31/32 anonim válasza:
A fehéret is kapard le róla, keserū.
32/32 A kérdező kommentje:
28as kosziii tenyleg rendes vagy☺️
de meg mindig nem irtam egy szoval sem ,hogy ne lenne merlegem.
En csak kbra tudni szerettem volna hogy keves e amit en levonok. Nagyon koszonom #28as hogy lemerted !😊
2020. nov. 10. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!