Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy kozepes meretu narancsnak...

Egy kozepes meretu narancsnak hany gramm kb a heja? en 10et szoktam levonni belole a hejra. keves lenne?

Figyelt kérdés

tehat tegyukfel veszek egy narancsot ami hejjal egyutt 250 gramm akkor en 240et szamolok arra amit meg is eszek.

Tobb lenne a heja? tudom lekellene merni, de sajnos az nagyon maceras lenne , es tudom, most jon az,hogy akkor meg mit erdekel. Az erdekel csupan hogy realis az a 10 kb vagy annal sokkal tobb lehet a hej?

2020. nov. 9. 21:10
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
:D most nehogy beakard meselni, hogy ez total jo indulat volt, az valahogy nem itt kezdodik. Ne fajjon belatni a tenyt,hogyha csondben maradtal volna, akkor okosabb lettel volna es -Te szavaiddal elve- felesleges “tanacs” volt:) A temahoz meg vegkepp koze sincs. Igazabol megbanom amikor kiirok egy kerdest, mert itt annyi rosszindulatu, megkeseredett ember van sajnos
2020. nov. 9. 21:59
 12/32 anonim válasza:
24%
Nekem az jutott eszembe, hogy amit megpucolsz hejat, elviszed a boltba, es lemered ha mesz vasarolni legkozelebb. Aztan visszarakod a taskadba, kint meg kidobod.😅
2020. nov. 9. 22:10
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Azért rendes diétában, amiben rengeteg sport van szerintem kicsit beteges 10 grammokon rágódni.

Persze a kalóriaszámlálásnak az a lényege, hogy mindent beleszámolsz, de ez inkább arra vonatkozik, hogy ha napközben megeszel egy almát meg egy banánt, akkor azt is számold bele, ne pedig legyints, hogy hát az úgy se sok. Hacsak nem valami legbrutálabb testépítő mutogatós versenyre készülsz, akkor szerintem nem 5 kalórián fog múlni a diétád. Szerintem vedd ezt egy kicsit lazábban, mert bele fogsz őrülni.

2020. nov. 9. 23:01
 14/32 anonim ***** válasza:
82%

Ja vidd vissza a boltba hogy mérjék már meg neked a héjàt

😂😂

Na te valószínűleg megtestesíted az "életképtelen" ember kifejezést.

Tedd rá otthon a mérlegre b@szki. Ez komolyan fájt olvasni is

2020. nov. 10. 00:12
 15/32 anonim válasza:
5%

Utolso, te annyira okos vagy, hogy az hihetetlen.😀

Nekem sincs itthon konyhai merlegem, nyilvan ha a kerdezonek lenne, nem tette fel a kerdest.

Nem tudom milyen gyakran jarsz boltba, de pl a Sparba ott a merleg a gyumolcsoknel, es a kutyat nem erdekli mit raksz ra. Miert ne nezhetne meg ott a sulyat?

2020. nov. 10. 01:24
 16/32 anonim ***** válasza:
94%
Tudod, mennyi 10 gramm? Egy zacskó sütőpor... (Bár az talán 12)
2020. nov. 10. 06:14
 17/32 anonim ***** válasza:
86%

16- van 8 grammos is :D

Kérdező. Fogalmam sincs milyen héjú narancsunk van otthon, de ha hazaérek, és még senki nem mérte le neked, én esküszöm lemérem :D

2020. nov. 10. 06:17
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Ritkán eszek narancsot, inkább mandarint szoktam, de a narancsnak nagyon vastag a héjja. Szerintem az össz súlynak 1/3-át kiteszi.

.

.

Most megpucoltam egy kisebb szem mandarint. Az össz súly 77 g volt, ebből 14 g a héjja. Egy narancsnak nyilván sokkal több.

De amugy kérdező, ha 10 grammokat vonogatsz le az kb semmi. Az hogy 290 vagy 300 grammot eszel meg, semmit nem számít. Az hogy 200 vagy 300 grammot eszel, az talán már számít valamit (50 kalóriát).

2020. nov. 10. 06:47
 19/32 anonim ***** válasza:
89%

1 és vagyok, nyugodtan sertodj meg.

De ha van merleged, csak nincs kedved vele bajlódni, akkor nekem miért kéne?

Azt hittem nincs merleged, de így...

2020. nov. 10. 07:27
 20/32 A kérdező kommentje:

koszonom a normalis kommenteket!☺️

#17es : kosziiii, azt megkoszonnem

es az utolsonak is hogy lemerte😅😇

2020. nov. 10. 07:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!