Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy kozepes meretu narancsnak...

Egy kozepes meretu narancsnak hany gramm kb a heja? en 10et szoktam levonni belole a hejra. keves lenne?

Figyelt kérdés

tehat tegyukfel veszek egy narancsot ami hejjal egyutt 250 gramm akkor en 240et szamolok arra amit meg is eszek.

Tobb lenne a heja? tudom lekellene merni, de sajnos az nagyon maceras lenne , es tudom, most jon az,hogy akkor meg mit erdekel. Az erdekel csupan hogy realis az a 10 kb vagy annal sokkal tobb lehet a hej?

2020. nov. 9. 21:10
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
86%

Atya ég.

Van baj nálad, de tudod mit?

Holnap pontosan lemérem neked.

2020. nov. 9. 21:14
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt ne felejtsd el, hogy van vastagabb héjú, és vékonyabb héjú narancs is.
2020. nov. 9. 21:20
 3/32 anonim ***** válasza:
94%
De miért macerás rátenni a narancsot a héja nélkül a mérlegre? Nem mindegy, hogy pucolás előtt vagy utána rakod rá? Egyszerűen nem értem a problémát.
2020. nov. 9. 21:28
 4/32 anonim ***** válasza:
91%
1 deka a héja? Nagyon el vagy te tájolva! Szerinted 24-szer annyi a súlya a narancsnak (ugyan mért nem tudod megmérni?), mint a héjának? De ha képes vagy a narancs kalóriáit számolgatni, akkor komoly bajok vannak veled! Egész nyugodtan egyél annyi narancsot, amennyi jól esik, garantáltan nem fogsz tőle hízni!
2020. nov. 9. 21:39
 5/32 A kérdező kommentje:

Elso: most ezen megsertodhetnek de oszinten megkoszonnem ha lemerned hejaval es heja nelkul😅

utolso: nem, csak en a boltban lemerem mert kell ra vonalkod ugye, es utana mar nem szeretek vele itthon bajlodni.

Tudomtudom, mint irtam is ha nagyon erdekelne megcsinalnam, meg akkor “mit torodok vele” de nem is fix pontos ertekeket szeretnek csak egyszeruen erdekel , hogy 10grammnal tobb e a hej.

Es igen tudom, hogy van vastagabb meg vekonyabb de en altalaban mindig a vastagabb verziot veszem ,valahogy ugy sikerul.

2020. nov. 9. 21:39
 6/32 A kérdező kommentje:

Tehat tegyukfel egy narancs 300 g

akkor en 290nek szamolom altalaban amit megeszek. Biztonsag kedveert inkabb tevedjek olyan iranyba,hogy tobb is lejon minthogy tobbet vonok le a valosnal.

Es egyebkent nincs teljesen igazad mert ha valaki megeszik egy nap mondjuk 3 kozepes meretu narancsot szerintem az siman van 300-350 kcal es ha valaki kaloriatszamol , nem mindegy.

2020. nov. 9. 21:41
 7/32 anonim ***** válasza:
70%
Ha azt az idõt amit kalória számolgatással töltesz sportba ölnéd, nem kéne számolgatni az ilyen apróságokat.
2020. nov. 9. 21:48
 8/32 A kérdező kommentje:

hahaha hat ettol nem kell felned :) rengeteget edzek “megnyugtatlak”

de biztos jobban alszol mert valakinek full latatlanba, -azt se tudod ki o, es mit csinal - most “jol” megmondtad:)

De nem haragszom, belso fusztraciod,

a tied, nem az enyem 😊

2020. nov. 9. 21:51
 9/32 anonim ***** válasza:
86%
Benned van a baj ha ezt a tanácsot így élted meg.
2020. nov. 9. 21:53
 10/32 anonim ***** válasza:
86%
Nézd meg a kalóriabázison, szerintem lesz narancs héjastul, meg pucolva, és akkor abból ki tudod matekolni. :) De szerintem is keveset vonsz le. A károgókra meg ne hallgass, én is szeretek kalóriát számolni, nekem az segít kordában tartani a kajálást.
2020. nov. 9. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!