Hogyha valaki például 800 kalóriát eszik egy nap, de abban van 85-95 gramm fehérje, úgy is az izmait fogja elveszíteni? Vagy ilyenkor mi történik?
Figyelt kérdés
Teljesen elméleti a kérdés, csak kíváncsi vagyok:D Ilyenkor mi történik a személlyel, legyen az nő, férfi, vagy akár 0 testmozgás / edzés mellett?2020. jún. 20. 16:17
1/9 anonim válasza:
Az energiat potolnia kell, tok mindegy hogy az feherke, ch vagy zsir. Szoval atalakitja, igy pedig izmot veszitesz.
2/9 anonim válasza:
800 kalóriánál minden elveszít már a szervezet kb bármi van rajtad legyen zsír izom stb
3/9 anonim válasza:
Szerintem a zsír, szénhidrát és fehérje beviteltől függetlenül gyors ütemben fogyni fog, ami ugye nem jó. Izmokat is veszteni fog, nem lehetséges, hogy ekkora koplalásnál csak a zsír égjen.
4/9 anonim válasza:
Csak felettem szólókhoz tudok csatlakozni. Ez koplalás és mannát is ehetne az illető, akkor is fogyna izomból is. Ez a mennyiség nem elegendő a szervezet alapműködésének hosszútávú fenntartásához.
5/9 anonim válasza:
Ha egy 160cm-es, 60kg-os csajsziról van szó, akkor még nincs veszve minden remény. Amúgy meg felejtsd el. Akkor inkább heti 1-szer koplalj 24 órát, még úgy is több izmod marad.
6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem terveztem semmi ilyesmit csinálni, nem is fogyókúrázok, csak érdekelt ez a szituáció.
Köszönöm a válaszokat:)
2020. jún. 21. 14:53
7/9 anonim válasza:
Én pontosan 800 kaloria korul eszek minden nap. Heti 1 kg atlagban a fogyasom. Inbody meresre járok és hála a napi 80-100g feherje bevitelnek a 25kg fogyás óta mindösszesen 3kg ment le izomból! A magas feherjebevitel pont az izmokat védi hogy ne azt emessze a szervezet fel.
9/9 anonim válasza:
Látom nagyon kompetens vagy a temaban kedves 8-as:))
3kg 25kgbol nagyon kevés, ezt direkt kiemelték :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!