Ha a súlyvesztés és minimális formásodás a cél mozgás mellett, érdemes fehérjét venni, vagy nem számottevő?
Figyelt kérdés
Elkezdtem futni, illetve levezetésnek kettlebellel edzek fenékre. Fehérje nélkül is fogok minimálisan formásodni a fogyás mellett? (170/88) (96ról indultam, amit csak kalóriaszámolással leadtam, viszont most már úgy érzem a mozgást is bírják az izületeim).2020. jún. 11. 23:26
1/2 anonim válasza:
Teljesen felesleges, ha fehérje porra gondolsz, étkezéssel is be tudod vinni a szükséges mennyiséget. 1mg/testsúly kg, ennél többet csak akkor kellene, ha kifejezetten izom építés a cél.
2/2 anonim válasza:
Fogyáshoz pont, hogy magasabb fehérje kell, mint izomépítéshez. Utóbbihoz szénhidrát kell nagy mennyiségben, fehérjéből elég némileg az alapszint felett. A mg-ot meg remélem csak elírta az első.
1-1,5g/ttkg a minimum, amit érdemes fogyasztani diéta alatt, de akár 2-2,5g/ttkg is mehet.
Ezt normális étkezéssel is lehet pótolni, nem feltétlenül szükséges porból, sőt.
A kettlebellt, meg inkább más időben csináld, ne futás után, mert csak az izmaidat gyilkolod vele. Legjobb, ha teljesen másik napon csinálod, de ha muszáj egynapon, akkor vagy minél messzebb egymástól, vagy futás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!