Ti is fogyóztok így karantén idején?
Hogy megy? Hogy tudjátok rávenni magatokat az edzésre?
Milyen edzést csináltok és étrendet is változtattatok?
Esetleg leírhatnátok, hogy honnan indultok és mi a cél.
Én legalább 5 kilót szeretnék fogyni, de inkább 8-10 kilót. 60 kg vagyok és 155cm.
Sok sikert!:)
Én karantén előtt is kezdtem és féltem hogy megint unalomból fogok kajálni itthon bezárva mint régen :'D
Rávenni magam nehéz az edzésre de minekutána megkérdezem magam, hogy "oké, na látom nincs kedved, meg jó is ez a sorozat meg lehet fáj a fejed is, de mi hasznosabbal tudod eltölteni az idődet most?" azután szégyellem már nem csinálni. És idővel rutinná válik. Mint pl fogat mosni, hiába nem szereted, de neked lesz rosszabb ha nem csinálod. Az étrendem olyan hogy enyhe deficitben van, meg intermitted fastinget csinálok. Fancy név arra, hogy sok óráig nem eszem egy nap mert valószínüleg délig alszom :)
Edzeni minden második nap, minden nap mikor nem vagyok izomlázban edzem, egy 30 perces kardiót súlyokkal.
65kg-ról indultam 15 évesen ugyancsak 155cm-s "magassággal". Azóta eltelt 5 év és leadtam 15 kilót. Csupán. Mert sokszor stagnáltam meg feladtam.
Szia! 163cm/51,5kg vagyok most,54 ről indultam,48 a célom és utána egy kis izmot szedni fel,formálódni:))
1500 kalóriát eszek,a fehérje-szénhidrát mennyiségét számolom több fehérje,kevés szénhidrát. Minden nap sportolok 1 órát,ami vagy lassú futás,vagy súlyzós/erősítő edzés itthon. Plusz amikor csak ráérek hulahoppozok:D TV vagy zene hallgatás közben jó móka,és jobb mintha csak feküdnék.
Nekem eddig nagyon jól megy,a karantén óta csinálom és csak egyetlen-egy nap zabáltam fel mindent,nem bírtam magammal de azthiszem az a ciklusom miatt volt:D
Amúgy már 2 éve sikerült lefogynom 63ról 57re,aztán időközben 54re(FOGALMAM SINCS,hogy hogyan:D) akkor csak kalóriát számoltam,utána abbahagytam és 1 évig nem figyeltem oda egyáltalán. Nem is értem,hogy nem jött vissza
Ha motiválna,szívesen küldök előtte utána képet priviben:))
Sok sikert neked is!!
"163cm/51,5kg vagyok most,54 ről indultam,48 a célom ... sikerült lefogynom 63ról 57re,aztán időközben 54re(FOGALMAM SINCS,hogy hogyan"
Úgy, hogy közben anorexiás lettél. Az 57 lenne az ideális súlyod most is. Arra kéne visszahíznod, nem tovább fogyni, főleg 48-ig. Hívj fel egy pszichológust!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!