Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti is fogyóztok így karantén...

Ti is fogyóztok így karantén idején?

Figyelt kérdés

Hogy megy? Hogy tudjátok rávenni magatokat az edzésre?

Milyen edzést csináltok és étrendet is változtattatok?

Esetleg leírhatnátok, hogy honnan indultok és mi a cél.

Én legalább 5 kilót szeretnék fogyni, de inkább 8-10 kilót. 60 kg vagyok és 155cm.

Sok sikert!:)

2020. ápr. 12. 22:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%

"173 centi magas vagyok ... 56 kiló a cél"

Az ilyen kérdéseknél mindig összegyűlnek a testképzavarosok...

2020. ápr. 13. 12:47
 12/13 anonim ***** válasza:
164 cmhez 47 kiló voltam végig a gimiben. Úgy hogy közben soha nem korlátoztam semmit az étkezésemben, sőt egyáltalán nem figyeltem rá, jól néztem ki, jól is éreztem magam, egészséges is voltam. Ha most ezt az adatot ide beírnám egyből megkapnám, hogy testképzavar. Itt mindenkit le betegeznek, aki 55 kiló alá akar menni..
2020. ápr. 13. 14:42
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: egy dolog hogy annyi voltál normális étkezéssel, mert ilyen alkat vagy, és más dolog, hogy valaki ezért fogyókúrázik. Lásd a különbséget.

Kérdező, én február elsején kezdtem és természetesen a karatén alatt is folytatom. 162 centi vagyok és 80.5 kilóról indultam, most vagyok 72. Ja, és 42 éves, tehát gondolom, nem fog ilyen gyorsan menni innentől, de nem is zavar. A célom a 60 kiló de csak év végére. És nem vágok eret magamon, ha nem sikerül elérni. Mert mindez csak egy szám. A valódi cél, hogy fenn tudjam tartani ezt az életmódot, amit folytatok. Egészséges, normális evés (naná, most van időm főzni a karantén alatt) és rendszeres edzés. Váltogatom az erősítést és a kardiót.

Sok sikert neked és maradj mindig egészséges, ez a kulcsa mindennek.

2020. ápr. 13. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!