Ti is fogyóztok így karantén idején?
Hogy megy? Hogy tudjátok rávenni magatokat az edzésre?
Milyen edzést csináltok és étrendet is változtattatok?
Esetleg leírhatnátok, hogy honnan indultok és mi a cél.
Én legalább 5 kilót szeretnék fogyni, de inkább 8-10 kilót. 60 kg vagyok és 155cm.
Sok sikert!:)
"173 centi magas vagyok ... 56 kiló a cél"
Az ilyen kérdéseknél mindig összegyűlnek a testképzavarosok...
Utolsó: egy dolog hogy annyi voltál normális étkezéssel, mert ilyen alkat vagy, és más dolog, hogy valaki ezért fogyókúrázik. Lásd a különbséget.
Kérdező, én február elsején kezdtem és természetesen a karatén alatt is folytatom. 162 centi vagyok és 80.5 kilóról indultam, most vagyok 72. Ja, és 42 éves, tehát gondolom, nem fog ilyen gyorsan menni innentől, de nem is zavar. A célom a 60 kiló de csak év végére. És nem vágok eret magamon, ha nem sikerül elérni. Mert mindez csak egy szám. A valódi cél, hogy fenn tudjam tartani ezt az életmódot, amit folytatok. Egészséges, normális evés (naná, most van időm főzni a karantén alatt) és rendszeres edzés. Váltogatom az erősítést és a kardiót.
Sok sikert neked és maradj mindig egészséges, ez a kulcsa mindennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!