Skinny fat vagyok, hogyan fogyjak le? Miként tudnám leadni a zsírt? Csupán étkezés megváltoztatásával megoldható?
83kg vagyok, férfi, 100kg-ról fogytam le, ezt étkezés megváltoztatással és sétával. Már alapvetően nem nézek ki egyátalán kövérnek, ennek ellenére zsíros a testalkatom, has, comb.
A diétát már nem folytatom, leginkább zöldségeket ettem, illetve elhagytam a cukros kajákat/italokat. Ma már csupán a kalóriára figyelek, így nem is hízom.
175cm 83 kg 22,5% testzsír, mennyi volna az ideális, amennyivel normális testalkatom lehetne és nem volnék zsíros?
Nem akarok bicepszet meg kockákat csupán egy olyan átlagos testalkatot aminek férfiasabb a megjelenése és nem társul hozzá "zsákhas"
Konditerem meg a súlyzók.. nem az én világom, ha már mozgás szükséges, abban az esetben séta és az úszás az megfelelő lehet a súlyzók/futás kiváltására?
Kérdező, ha nem vagy izmos, és ezt magad is elismered, akkor ideális, ha nem vagy több, mint 68-70 kiló, ehhez a magassághoz.
az úszás nagyon jó választás, az összes úszó izmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!