Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Skinny fat vagyok, hogyan...

Skinny fat vagyok, hogyan fogyjak le? Miként tudnám leadni a zsírt? Csupán étkezés megváltoztatásával megoldható?

Figyelt kérdés

83kg vagyok, férfi, 100kg-ról fogytam le, ezt étkezés megváltoztatással és sétával. Már alapvetően nem nézek ki egyátalán kövérnek, ennek ellenére zsíros a testalkatom, has, comb.

A diétát már nem folytatom, leginkább zöldségeket ettem, illetve elhagytam a cukros kajákat/italokat. Ma már csupán a kalóriára figyelek, így nem is hízom.

175cm 83 kg 22,5% testzsír, mennyi volna az ideális, amennyivel normális testalkatom lehetne és nem volnék zsíros?

Nem akarok bicepszet meg kockákat csupán egy olyan átlagos testalkatot aminek férfiasabb a megjelenése és nem társul hozzá "zsákhas"

Konditerem meg a súlyzók.. nem az én világom, ha már mozgás szükséges, abban az esetben séta és az úszás az megfelelő lehet a súlyzók/futás kiváltására?

2020. okt. 31. 20:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha nem vagy izmos, és ezt magad is elismered, akkor ideális, ha nem vagy több, mint 68-70 kiló, ehhez a magassághoz.

az úszás nagyon jó választás, az összes úszó izmos.

2020. nov. 9. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!