160Kg-ról lefogytam 90Kg-ra pontosan 1 év alatt. Sokan azt mondták, hogy ez túl sok egyszerre. Van valakinek ezzel tapasztalata? Igazából nem érzek semmi rosszat, nincs fájdalmaim.
És úgy fogytam le, hogy kenyeret/kenyérfélét egyáltalán nem eszek már, cukros kajákat is elvontam magamtól és sportolok amikor tudok, és oda figyelek mit ezek, és nem zabálom szét magamat. Így fogytam 70Kg-ot.
Elég sok, de igazából nagy túlsúlyból sokan le tudnak fogyni ennyit, sztem ezen már kar rágódnod, gratulálok az eredményhez.
2020. okt. 31. 07:58
2/9 anonim válasza:
Ha nagy súlyról indulsz, könnyebb leadni a kilókat. Soknak sok, de sztem a te esetedben nem vészes eü. szempontból. Amúgy gratulálok! Így tovább!
2020. okt. 31. 08:13
3/9 anonim válasza:
Rengeteg, nem is fájdalmat kellene érezned, hanem erőtlenséget, dekoncentráltságot. Nem hiszem, hogy ezt a mindennapokban ne tapasztalnád. Ugyanolyan kizsákmányolása a testednek, mint az anorexiásoknak, lehet, hogy az is vagy, vagy legalábbis a hatásai akár egy vérképpel kimutathatóak lennének.
2020. okt. 31. 08:36
4/9 anonim válasza:
Max a borodnek.
2020. okt. 31. 09:42
5/9 anonim válasza:
Most már csak a plasztikai műtétekre kell pénzt gyűjteni.
2020. okt. 31. 10:09
6/9 anonim válasza:
Hát elég sok, az biztos. Van most ez a Rácz Géza, aki 300kg-és leakarják fogyasztani nem is tudom mennyire de 100alá. Ezt 2 év alatt.
Szerintem a te esetedben ha eddig nem észleltél kóros dolgokat, akkor nem hinném hogy lehet probléma, de egy vérkép, sportorvos nem árthat
2020. okt. 31. 10:47
7/9 anonim válasza:
Ha eddig nem lett a karodon "denevérszárny", a hasad alján nem lóg a bőr... akkor szerencsés vagy, de most már elégedj meg a továbbiakban kb. fele akkora fogyással egy év alatt. És nyomasd tovább a mozgást, az segít megőrizni az izomzatot, az erőnlétet...
2020. okt. 31. 11:17
8/9 anonim válasza:
Az majdnem 6 kiló havonta !!
Ez rengeteg !!
De ha nincs semmi bajod, akkkor jó.
2020. okt. 31. 15:55
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az elismerő szavakat, jól esik!
Tényleg semmi fájdalmam nincs. Nem érzek semmi rendellenességet, Sőt, nagyon is jól érzem magamat.
Igen, már eléggé lóg a bőr, és mindenki azt mondta eddig, hogy plasztika lesz a vége.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!