Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezt nagyon elszúrtam?

Ezt nagyon elszúrtam?

Figyelt kérdés

Ma valami förtelmes volt az ebédem:babkonzerv, főtt csirkemell, sütőtök. Az adagokat nem mértem, de mivel sokat méricskéltem régebben, így azt mondanám ez belefért 500 kcal-ba. Nem ettem sokat csak összevissza. Ami viszont utána jött az katasztrófa.

Hoztak nekem cézár salátát öntettel és vékony pirítóssal. Megettem a felét. A sajtot is... Mellé zero kólát ittam 2,5 decit. Mennyi kalória lehetett így? Nem is az a gond, hogy nem férne be a keretembe, hanem hogy alapvetően úgy diétázom 3 hónapja, hogy nem eszem öntetet, sajtokat, kenyeret, nem iszom üdítőt. Ezt most mind megszegtem. 1 hónapja volt utoljára csaló étkezésem. Ez most meg fogja akasztani a fogyást kis időre? Már csak 8 kg plusz van rajtam(normál tartományban vagyok most is) és úgy gondolom hogy most már nagyon nem kéne félre kajálnom, mert egyre nehezebb lesz leadni.

2020. okt. 22. 16:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Túlságosan ráparázol, nem lesz semmi gond.
2020. okt. 22. 16:13
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Annyira azért nem durva ez, sokkal rosszabbra számítottam. Keretet nem hiszem, hogy nagyon túllépted volna (bár nem írtad, hogy mennyit szoktál enni, de ez nem volt olyan sok), szóval nem lesz ebből semmi gond, néha előfordul diéta alatt is ilyen. Nem egy családi pizzát vágtál be egyedül, csak megetted a salátához járó sajtot meg egy pici szelet pirítóst. Ne legyen ennyire bűntudatod miatta, egyszer-egyszer ennyi belefér.
2020. okt. 22. 16:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha 2x annyit ettél volna, mint a kereted, akkor sem történik semmi. Hogy fogod tartani a súlyodat, ha eléred a vágyott célt? Teljesen felesleges ilyen nyomasztó korlátokat tenned magad elé, az étel amit ettél kifejezetten diétás, ami nem egyenlő azzal, hogy 0 kalóriásnak, vagy ízetlennek kell lennie.
2020. okt. 22. 16:45
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút semmi gond ezzel. Én például nem szeretem a salátákat öntet nélkül, a sajtokat pedig imádom, így rendszeresen eszek is. Simán lehet így is fogyni, csak hozzá kell igazítani a keretet és a makrókat.
2020. okt. 22. 21:08
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Egész életedben így lesz mostmár? Elég szomorú.
2020. okt. 22. 22:57
 6/13 anonim ***** válasza:

A zero kóla azért zero, mert nincs benne kalória, szóval relatíve annyit ihatsz amennyit akarsz 😀 persze szénsavas meg minden tehát azért nem túl egészséges de kalóriát nem viszel be vele egyáltalán. Egyébként meg olyan étrendet kell összeállítanod, amit életed végéig tudsz tartani. Pl az nem normális élet, hogy soha nem eszel a születésnapi tortádból, a karácsonyi menüből, soha nem mentek el kajálni a barátaiddal stb.

A kérdésre a válasz, max 300 kcal volt az a fél adag cézár saláta, de ebbe sok öntet és sajt van beleszámolva, és egy hatalmas adag felére számoltam, szóval inkább annyi sem, viszont remélhetőleg nem az egész napi menü volt 800 kcal mert az édes kevés, ha túl kevés a bevitel a test raktározni kezd, tehát megy le az izom és rakódik a zsír...

2020. okt. 23. 09:22
 7/13 anonim ***** válasza:
jajjj most mi lesz, ja semmi fojtasd az életedet
2020. okt. 23. 09:59
 8/13 A kérdező kommentje:
A mérleg 1 kilóval többet mutat😭
2020. okt. 23. 10:35
 9/13 A kérdező kommentje:
De edzettem is tegnap. Az edzés miatt mutat többet? 2 alkalommal is elmentem köredzésre.
2020. okt. 23. 10:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez nagyon durva, nagyon elszúrtad, vége mindennek, sajnálom.
2020. okt. 23. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!