Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezt nagyon elszúrtam?

Ezt nagyon elszúrtam?

Figyelt kérdés

Ma valami förtelmes volt az ebédem:babkonzerv, főtt csirkemell, sütőtök. Az adagokat nem mértem, de mivel sokat méricskéltem régebben, így azt mondanám ez belefért 500 kcal-ba. Nem ettem sokat csak összevissza. Ami viszont utána jött az katasztrófa.

Hoztak nekem cézár salátát öntettel és vékony pirítóssal. Megettem a felét. A sajtot is... Mellé zero kólát ittam 2,5 decit. Mennyi kalória lehetett így? Nem is az a gond, hogy nem férne be a keretembe, hanem hogy alapvetően úgy diétázom 3 hónapja, hogy nem eszem öntetet, sajtokat, kenyeret, nem iszom üdítőt. Ezt most mind megszegtem. 1 hónapja volt utoljára csaló étkezésem. Ez most meg fogja akasztani a fogyást kis időre? Már csak 8 kg plusz van rajtam(normál tartományban vagyok most is) és úgy gondolom hogy most már nagyon nem kéne félre kajálnom, mert egyre nehezebb lesz leadni.

2020. okt. 22. 16:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
1 kilóval többet mutat? Te jó ég. Nyilván nem egy salátától híztál 1 nap alatt 1 kiló zsírt. Nekem egy kiadósabb evés-ivás után 3 kilóval is szokott többet mutatni.
2020. okt. 23. 15:51
 12/13 anonim ***** válasza:
ne hanem mert az ember súlya ingadozik. több víz van benned most ennyi.
2020. okt. 23. 15:53
 13/13 anonim válasza:
Hát bocs de a helyedben én élve elásnám magam... ezek után ne várd hogy valaha is tovább fogysz mostantól csak hízni fogsz hasra
2020. okt. 28. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!