Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Koplálás tényleg hatásos?

Koplálás tényleg hatásos?

Figyelt kérdés
A nővérem nekem azt mondta hogy koplalással fogyott, viszont mellette edzett is és nem jöttek vissza rá a kilók... Nem is teljesen koplalás inkább olyasmi diéta amiben kevesebbszer esznek. Nekem is beválna ez a módszer? Szerintem olyan 10-15 kilótól kéne megszabadulnom.

2020. okt. 30. 22:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%

Eloszor azt szamold ki, most mennyi kaloriat viszel be.

Egy normal nonek olyan 1800-2000 kaloriara van szuksege naponta.

Ha egeszsegesen szeretnel fogyni, menj le olyan 1200-1500 kaloriara + sport ugye.

Ennyi. Minden fent van az interneten.

Pl. Ha megettel egy ket tojasos rantottat keves olajon sutve, akkor beirod azt hogy “ tojas kaloria “ (ez olyan 140 kaloria darabonkent) plusz adj hozza meg “egy bő evokanal olaj”-at, ami meg olyan 100 kaloria korul mozog.

Tehat 140+140+100=380

Tehat a reggelid 380 kaloria volt.

Minden mast hozzaszamolsz ugyanigy (beleertve az innivalokat is (kiveve viz), pl kave, udito vagy barmi mas).

Es egesz egyszeruen leszoritod 1200-1500 kaloria kore a napi beviteled.

Az egesz szervezettseg es megtervezes, matekozas kerdese.

2020. okt. 31. 16:25
 12/13 anonim ***** válasza:
kaloriabazis.hu
2020. okt. 31. 16:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem hatásos, mert a szervezet 'túlélő üzemmódba' kapcsol és többet fog elraktározni, ha ételhez jut! Hagyd el a szénhidrátokat (liszt, cukor, keményítő) és kezdj el mozogni! A siker garantált lesz!

[link]

[link]

2020. nov. 6. 12:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!