Valaki fogyózott már úgy hogy egyik nap csak ezt ette, másik nap csak azt?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy mondjuk kiszámolt 1200-1500 kalória minden nap, viszont egyik nap pl csak banán, másnap csak joghurt, utána pl csak zöldségleves...
Ha igen, fogyasztott?
Csináltam már én mindenféle diétát és konkrétan pár nap után fordul fel a gyomrom a csirkemelltől.
És arra gondoltam hogy kipróbálom ezt a módszert. Persze egészséges kaják, semmi csoki süti liszt kenyér és társai. De nem nemigen találok róla infót valaki ilyet csinált e már.
2020. okt. 25. 14:43
11/11 anonim válasza:
Ha csak csirkemellet kellene ennem, én is nagyon megunnám pár nap alatt. Én mindenféle húst eszem, pulykát, sertést, marhát, a csirke többi részét, belsőségeket, halat is, de csak 20-30 dkg-ot naponta. A többi ételemből is jön fehérje, eszek tojást, tejtermékeket, olajos magvakat, hüvelyeseket is, még a zöldségekben is van némi fehérje, ha nem is sok. A nap végére összejön 80-100 g fehérje, nekem ennyi bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!