Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A csípőm egyik oldala sokkal...

A csípőm egyik oldala sokkal vastagabb, mint a másik. Ez hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
Röviden összefoglalva, a csípőm bal oldalán szinte alig van zsírpárna, viszont a bal oldalamon jóval látványosabb, ami nagyon zavar. Mikor felveszek egy feszesebb ruhát, nagyon látszik hogy az egyik oldalam vékonyabb mint a másik. Másnál nem láttam még ilyet.. Edzek amikor csak időm engedi, diétán vagyok. Tudja valaki hogy ez miért van? Elég csúnya... Előre is köszönöm
2020. aug. 16. 13:02
 1/5 A kérdező kommentje:
Jobb oldalamon vastagabb. Elírtam :)
2020. aug. 16. 13:03
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Gerincferdules, csipoficam, ilyesmikre tudok gondolni.
2020. aug. 16. 13:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Sem az arc, sem a test nem szimmetrikus teljesen. Nekem pl a bal oldalamon van több felesleg. A karom, a csípőm, derekam és a lábam is vastagabb mint a jobb felemen . Szerintem ez adottság, talán max célzott zsírleszívás tud segíteni rajta. Engem pl nem zavar. Szimplán csak azon dolgozom, hogy az egészségtelen súlyfelesleg lemenjen. Nem vagyok tökéletes, soha nem is leszek. Szerintem senki sem az. Ahelyett hogy a hibákat keresem inkább mindent megteszek amit tudok önmagamért, a többit meg elfogadom😊 nem keserítem meg többet az életem mérgező gondolatokkal. Ajánlom neked is.
2020. aug. 16. 15:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm 🙂
2020. aug. 16. 15:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Kép alapján könnyebb lenne megmondani, mennyire túlozza el a problémát a szemed.
2020. aug. 17. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!