Valaki fogyózott már úgy hogy egyik nap csak ezt ette, másik nap csak azt?
Úgy értem hogy mondjuk kiszámolt 1200-1500 kalória minden nap, viszont egyik nap pl csak banán, másnap csak joghurt, utána pl csak zöldségleves...
Ha igen, fogyasztott?
Csináltam már én mindenféle diétát és konkrétan pár nap után fordul fel a gyomrom a csirkemelltől.
És arra gondoltam hogy kipróbálom ezt a módszert. Persze egészséges kaják, semmi csoki süti liszt kenyér és társai. De nem nemigen találok róla infót valaki ilyet csinált e már.
Szóval te az egyik nap csak 1500 kalóriányi joghurtot akarsz enni reggelire-ebédre-vacsorára, másik nap meg csak zöldséglevest?
Szerintem ez rohadtul nem tartható, mármint én biztosan nem tudnék egy fajta kaját enni egész nap.
Na meg nem is egészséges, így nem tudsz minden tápanyagot bevinni folyamatosan a szervezetedbe.
Ja és a fogyókúra/diéta nem attól használ hogy csirkemellet eszel... nem is kell csirkemellet enni. Én nem is eszek. De eszek csokit, pékárut is napi szinten, mégis fogyok.
Akkor mivel vigyem be a fehérjét?
Eddig reggelire teljes kiörlésű toast kenyeret ettem 3 szeletet, csirkemell sonkával, sok zöldséggel, délelőtt joghurt, ebédre csirkemell brokkoli, vagy valami vegyes zöldség köret, délután ugyanez kb fele mennyiség, vacsorára fehérje turmix. Ez kiszámolva volt kb 1300-1500 kalória, elég rendesen megindult a fogyás, nem is voltam rosszul, de már egy hét után fordult fel szó szerint a gyomrom a csirkemelltől, bárhogy ízesítettem.. És ott sokalltam be hogy mégis mit egyek akkor ebédre...
Nem szeretem a halat.
Ki mondta, hogy csak csirkét és annak csak a mellét lehet enni? Nem szereted a halat, de rengeteg 2 és 4 lábú állat létezik még, sőt annak belsőségeik is. Minimum a sertés, marha eszedbe juthatott volna.
Fehérje forrás a húson kívül pld. sajt, túró, tojás, és rengeteg zöldség is.
Amit tervezel hülyeség.
Értem, nagyon köszönöm hogy rávilágítottál.
Persze hogy nem akarok.. De rengeteg zöldséget ettem, mégsem értem el az 1200 kalóriát, így úgy gondoltam hogy azzal együtt úgy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!