Miért nem fogyok? Részletek lejjebb...
Figyelt kérdés
Szóval. 45 éves nö vagyok. 167 cm, 100 kg.
Augusztusban voltam kivizsgáláson, labor, hormonok, pajzsmirigy, minden. Csak a koleszterin magas. Fogyjak le. Ha nem teszem, ráraknak koleszterin gyógyszerre.
Na akkor elkezdtem diétázni. Augusztus óta nincs kenyér, krumpli, cukor, üdítö, csoki, fagyi. Van helyette csirkemell, sok zöldség, bulgúr, halak, teljes kiörlésü cuccok, néha gyümölcs, natúr joghurt, túró, zabkása. Tehát semmi olyan rossz kaja, mint korábban.
És hetente 4x saját testsúlyos edzés itthon. 25-30 perc. Mégse fogytam semmit. Mit csinálok rosszul?
2020. okt. 22. 00:41
21/23 anonim válasza:
Engem még mindig érdekelne a TSH-d, meg a többi.
22/23 anonim válasza:
Ne haragudj, de hihetetlen, hogy ennyit eszel, igy mozogsz es nem fogysz, nem tudom elhinni.
23/23 anonim válasza:
ha az eredmenyek szerint magas a koleszterin, akkor azokat az etelek kellene elhagyni vagy sokkal lejjebb csokkenteni amikben megtalalhato nemde? ez pedig a hus, tojas, zsir, tej. tehat az allati eredetu etelek. nem akarom rad eroltetni, hogy akkor mostantol csak novenyi eredetu etrenden elj (habar csak evvel lehet normal eredmenyre mozditani az osszes nyugati betegseget, a koleszterint is). mindenki eldonti mit szeretne. de ne a kenyeret hagyd mar el, amibol az energiat nyered. persze nem a feher, finomitott lisztre gondolok. ha teljes kiorlesure valtottal, akkor rendben van. es a krumplit se kellene szamuznod, magaban nagyon jo etel. keves olajban sutve vagy fozve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!