Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A fülessel van probléma, vagy...

A fülessel van probléma, vagy a számítógéppel? Részletek lejjebb.

Figyelt kérdés
8 hónapja vettünk egy számítógépet, azzal együtt egy fülest. Utána 2 hónappal azt vettem észre, hogy nem jön belőle hang, szóval elromlott. Próbáltam telefonban is, ott se működött. Garanciás volt, kicseréltük (márkát is váltottunk). Ezzel a másikkal ugyanez lett, csak a mikrofon romlott el (hozzátenném, hogy soha nem szoktam ütögetni, földhozvágni, stb. a fülest. Harmadikkal ugyanez (ez is egy másik márka. Most csak én vagyok balszerencsés és csak gyári hibás füleseket fogok ki, vagy a géppel van baj? Csak hogy bonyolítsam a helyzetet: telefonon a telefonos fülesen nem használom a mikrofont, azzal általában csak videót nézek, de az is elromlik egy hónap alatt. Nektek milyen füles vált be ami több évig bírta?

2020. aug. 10. 22:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Veled van a baj. :)

AKG-t vegyél.

2020. aug. 10. 22:12
 2/3 A kérdező kommentje:

Utánanéztem, a headset nagyon drága (vagy csak rossz helyen néztem nem tudom), de a kis füles jónak tűnik :D

Egy próbát megér :D

Köszi ^^

2020. aug. 10. 22:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha számít az ár, akkor a nem pont legolcsóbb Philipsek nagyon vitézül tűrik a sorsukat (a legolcsóbbak is egyébként egész jól bírják, csak pár ezresért akkora különbséget kapsz, hogy inkább az).
2020. aug. 10. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!