Hogyan lehet a lehető leghamarabb leadni 30 kilót? Mit kellene enni?
A leghamarabb-at töröld a szótáradból.
Pillanatok alatt visszajön a duplája!
Ennyi fölös kiló nem két perc alatt szaladt fel rád valószínűleg.... Életmódot kell váltanod. Nem néhány hónapra, hanem örökre.
A fogyás nem olcsó, bár minden relatív. Kenyeret, péksüteményt, bármit ami lisztes, tésztát, krumplit, rízst stb. kevesebbet kell enni. Felezd le ezeket, egyél helyette sokkal több zöldséget minden étkezéshez.
Gyorskaja csak kivételes alkalommal, nassolást elhagyni, igyál csak vízet, a diétás üdítő és a gyümölcslé is felejtős, ezeken rengeteget lehet spórolni.
És igen, felesleges csodát várnod, 1 év körül számolhatsz, ha kitartó vagy.
Én nekem az első 10kiló 1hónap alatt ment le Finnországban, rengeteg zöldség és hal fogyasztással.
Itthon 20kilót adtam le kb fél év alatt. Cukrot és feheroisztet mellőztem. Joghurtos saláta volt a vacsora ,reggel tojás ,ebédre meg annyi amire azt mondtam,hogy ez mi?! Ha sportolsz is szerintem 3hónap alatt meglesz,de akkor nagyon keményen. Konditerem plusz futás
"ebédre meg annyi amire azt mondtam,hogy ez mi?!"
Azért ezt egy kicsit pontosíthatnád. :D
A lehető leggyorsabban? Vágd le a két lábad, az kb 30 kiló. Viszont fájdalmas.
Nem két nap alatt ugrott fel annyi kiló ugye? Na ugye.
7# Az 30 hétnél is hosszabb.
A heti 1kg nem egészséges. Ha 100kgról indul, akkor az elején még remek, de utána már csak a testzsírja 1%át kéne leadnia.
Plusz biztos lesz pár hét, ami hozzá adódik stagnálás miatt.
30 hét, evele 7 hónap.
Szerintem ez kb 8-10 hónap minimum, de inkább 1 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!