Csípő méretből lehet fogyni? Tudom nincs helyi fogyás, mindenhonnan szeretnék. Modell szeretnék lenni, és ahhoz ugye 90 cm vagy kisebb csípő méret kell. Honnan megy le leghamarabb a fölösleg?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok 171 cm és valószínű növök még 1-2 cmt (ugye? 🙄😓😂) szóval szeretnék modell lenni mert ha fogynek 4-5 kilot es sportolnék jó alakom lenne hozzá szerintem, az arcom is karakteres csak nemtudom milyen sportokat vagy diétákat csinálnak a modellek. Nem akarom éheztetni magam, inkább egészséges dolgokat enni...pl mit kell kihagyni stb.2018. febr. 8. 03:57
1/2 anonim válasza:
Mozgás: futás aerob tartományban, de egy külső személy segítsége (személyi edző) még célravezetőbb.
Táplálkozás: Kevés finomított szénhidrát (tészta, süti, rágcsálnivalók, kenyér). Sok rostos anyag normális mennyiségű vízzel és mellette azért kell a fehérje is.
Ha pécsi vagy tudunk segíteni. Ha pesti akkor ajánlom Bánkuti Gabriellát.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi 💜
2018. febr. 16. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!