Hogyan lehetne a leghamarabb kisebb a combom és laposabb a hasam?
Figyelt kérdés
Már csináltam láb gyakorlatokat de szerintem csak izmosodok de a célom a vékonyabb lábak. (összeérnek a combjaim) A hasamról egyszerűen nem akar lemenni a zsír. Tudnátok edzési tippeket adni vagy ételeket italokat amik segítenek ebben? Minden nap 1 órát edzek.2020. szept. 2. 19:59
3/7 anonim válasza:
Egyél kevesebbet, mint eddig. Ne egyél nasit és jól válogasd meg, hogy miket fogyasztasz.
Futás, hullahoppkarikázás, ugrálás ezek jók mozgásnak.
4/7 anonim válasza:
Szia, én a planket ajánlom. Én is ezt csinálom minden nap 10 emelem, es most tartok 300 másodpercnél, és látszik valamennyivel a változás.
5/7 anonim válasza:
300 másodperc plankhez azért kell már rendes izom is.
6/7 anonim válasza:
Tehát kell kardió a fogyáshoz: futás biciklizés ugrálás ugrókötéllel ilyesmi az evés nagyon fontos cukorra szinte semmi szüksége a szervezetnek ne egyél cukrot és gyakran kell futni igy tudsz fogyni
7/7 anonim válasza:
A futás hülyeség, főleg ha nincs rendes futócipőd. Ha betonon futsz vagy salakon az izületeid teszed tönkre, a füvön meg szimplán kicsavarod a bokádat. Nézz utána a Tabatának és az intervallum edzéseknek. Azokkal lehet a legkevesebb izomvesztéssel fogyni. Aki nem hiszi, járjon utána. Minden profi sportoló ezt vallja. Nagy kalóriaminuszba ne vágd magad, gyorsan fogsz fogyni, de lógni fog a bőröd, mint most nekem, 20 kiló után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!