Kisebb mell elérése?
16 éves vagyok, sajnos kisebb köröm óta nagyobbak a melleim, ez engem mindig is zavart, de inkább az a lényeg, hogy nagyon fáj tőle a hátam, 15 fokos gerincferdüléseem van amiben közrejátszhatott és már jó ideje szeretném ha kisebbek lennének. Túlsúlyos nem vagyok, 163cm-hez 60kg. Talán nem árt, ha a melleim miatt leadok belőle, de lehetséges még máshogyan (műtét nélkül) kisebbíteni őket? P pl. Olyan gyakorlatok amiket otthon is elvégezhetek?
Kérlek ne írjátok, hogy örüljek nekik, csak a kérdésemre szeretnék választ.
Fogyással kisebb lehet, de ha amúgy is nagyobb, akkor a fogyással számottevően nem lesz kisebb. Tehát arányaiban akkor is nagynak fog tűnni.
Inkább erősítést javasolnék a hátfájásra, és ha elmúltál 18, megcsináltathatod a mellkissebbítést.
Bármilyen edzés jó, mivel nincs lokális fogyás. De az első jól mondta, erősítsd meg a hátizmaidat, és akkor az majd stabilizálja a gerincedet.
Nekem más okból volt gerincferdülésem, pár kg plusz hátizom elég szépen kikupálta.
Kissé duci vagy, ha fogynál tuti lejjebb menne!!:))
Én szintén 16 vagyok, 163cm hez 62 kiló voltam 13 évesen,akkor nekem is nagyobb volt a mellem.
Most 48 kiló vagyok,és elég kicsik(de nekem így jobban tetszik:))
Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek like-oltam a válaszát.
Megfogadom a hátra való erősítést.
Utolsónak, igen nem vagyok vékony bár a hasam lapos, nálam inkább a mell meg a combom tesz rá a súlyra, szóval remélem a zsír eloszlás miatt mellről is fog lemenni.
Felnőttként lesz lehetőséged TB plasztikáztatni. Megvannak a szabályai. Nézz utána!
Amúgy persze, ha csökkenteni tudod még a testzsírszázalékodat, akkor az a melleden is meg fog látszani. Szóval akár még járható út is lehet.
El kell dönteni melyik utat választod. Tehát egy műtét azért nem játék. Viszont ha az a megoldás lenne a jobb az életminőséged szempontjából, akkor nem biztos, hogy lenne értelme már alámenned a határértékeknek, ami felett ugye jöhetne az ingyenes egészségügyi mellkisebbítő műtét.
Illetve a gyógytornák, hátizmok erősítése kötelező, gondolom jársz is miatta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!