Mi lesz a bôrömmel? Lógni fog a cicim? Striák? (Bôvebben lent)
16 éves vagyok. És felszedtem 20 kg-t. Elôtte mindig normális súlyban voltam, szerintem csinos. Elkezdtem fogyózni. Viszont aggódok a cicijeim miatt. Mielôtt ennyit híztam volna nagyon szép feszesek voltak és álltak meg minden, de most, hogy ennyit híztam kicsit elkezdtek lógni, nem azt mondom, hogy olyan, mintha szoptatnék, de elég látványosan lentebb esett. Ha mindennap edzek és diétázok és így lefogyok, akkor van arra esély, hogy ugyanolyan szép, álló melleim legyenek, mint a hízásom elôtt?
Azért bizakodok, mert ugye fiatal vagyok még..
És a striákkal mi a helyzet? Azok is el fognak tûnni?
Szakemberek, szerintetek? Vissza tudom szerezni a régi cicijeimet?
Tanácsokat is szívesen fogadok!
Elôre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat! <3 :)
Szia!
Először is, ha 20 kg-ról van szó, akkor ne a kinézeted legyen az első (persze ez is motiválhat), hanem az egészséged! Neked most elsősorban az egészséged érdekében kell fogyni.
16 évesen még magától is nőhet a melled, hízás nélkül is. Hogy milyen lesz, ha lefogysz, eléggé lutri, de végszükség esetén meg lehet csináltatni. De szerintem nem olyan katasztrófa, ha kicsit lóg, ne a sztárok retusált fényképeihez viszonyítsd magad. A nagy mell sajnos a saját súlya miatt megereszkedik (melltartóban is, de ha nem hordasz, akkor sokkal jobban). A csináltatott mell persze nem feltétlen, de ne abból induljunk már ki.
A striák nem tűnnek el soha, de elhalványodnak. De emiatt se aggódj, a legtöbb nőnek van. Nem csak hízás, növekedés miatt is kialakulhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!