Hogyan vehetnem ra magam a fogyokurara? 14/l (Bovebben lent! )
Figyelt kérdés
Tavaly nyaron sikerult lefogynom 10 kgot, de azota bovem visszajott a felesleg. Most viszont nem tudom ravenni magam a fogyokurara, pedig ballagasra szeretnek csinosan kinezni. Annyira nem latszik a felesleg, a labaim vekonyak, csupan az uszogumibol szeretnek lefaragni. Nincs valami hatasos tippetek, hogyan szerezhetnek ujra egy pici akaraterot? 174 cm vagyok, 69-70 kg, ami eleg soknak hangzik. 14 eves vagyok. Az a baj, hogy most telen nincs olyan sok szezonalis gyumolcs sem. Az ejjeli nasizasoknak pedig nem tudok ellenallni. :( Ha itthon minden este zumbazni fogok, az ugy jo lesz sportnak? Segitsetek, kerlek! :(2014. febr. 9. 22:36
1/3 anonim válasza:
Nézz a youtubon, pl:Péntek Enikőt,én mindíg kedvet kapok a tornához ha ilyesmit nézek.bár nem vagyok nasizós,és imádok tornákat nézni a youtubeon.
2/3 VWXYZZS válasza:
Zumba bazz... nézd meg a zumbázó nőket, 99%-a dagadt a maradék egy 1% meg alapból sovány volt. Normálisan kell enni. Ennyi. Este nem csokit nyomtani hanem aludni. Lefekvés előtt egyél valami lassan felszívódó fehérjét az eltelít és nem zsírosodsz be.
3/3 A kérdező kommentje:
1. Koszonom!:)
2. Lassan felszivodo feherje alatt mit ertesz? Akkor szerinted melyik a leghatasosabb mozgasi modszer?
2014. febr. 9. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!