Szerintetek normális anyám, hogy azzal bíztat a fogyókúrára, hogy úgyis megkapom a cukorbetegséget, ha nem fogyok le?
Rendben, lehet, hogy a ti szemetekben valahol igen.
Csakhogy, nem vagyok annyira dagadt, 80 kiló vagyok és 176 cm magas, tudom, hogy nem ideális, meg hogy lemászhatna rólam vagy 15 kiló, de az én anyám, aki napi fél doboz cigit szív és semmilyen tekintetben nem mutat példát az egészséges táplálkozás terén, szerintetek igazságos, hogy ilyesmit ró fel nekem, hogy "akkora vagyok, mint egy szekrény", és így próbál rávenni a fogyásra?
És a családunkan eddig senkinél sem fordult elő cukorbetegség.
Gondolom a barátnőd anyja pisztolyt fog a barátnőd fejéhez, hogy márpedig megeszed a csokit ha akarod ha nem... na ne vicceskedjünk már... hát erre mondják azt, hogy jó kifogás sose rossz...
Ha anyád ezt így mondja, akkor azt kell sajnos mondjam, hogy nem egy minta anya...a túlsúly kockázati tényezőt jelent, ez igaz, de nem jelenti azt, hogy ki is fog alakulni, akinél pedig genetikai hajlam van rá, annál 50kg-san is megeshet a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!