Nem normális az anyám. Hogyan lehet bebizonyítani?
Mindent meg tud magyarázni..
Felvevős mobilunk nem lehet... mert elveszi, vagy kidobja.(pont ezért kellene, és pont ezért nem lehet, mert akkor van bizonyítékunk)
Ha másét kérjük el ugyanezt csinálná azzal is, és az már nem érdekli hogy az másé, minek kértük el?(volt már ilyenre példa hogy mástól elkért cuccot eltüntetett),
Én is átéltem ezt, csak én az anya voltam. A gyerekem addig provokált, amíg tényleg már bőgtem és üvöltöttem. Mikor már remegtem az idegtől (állandóan rib. @nc, meg kur. v@ voltam neki), akkor gyorsan bekapcsolta a mobilon a felvevőt és felvette amiket mondtam, ő pedig direkt moderálta magát. A felvételt pedig elvitte a családnak megmutatni.
Így én az ilyen kérdésekben ugyanezt a rosszindulatot látom.
Ja, hogy mi lett a vége? Lebukott. Egyszer az apja végighallgatta miket mond nekem és onnantól kezdve nem hitt neki senki. Azért tette, mert nem tudtam annyi pénzt adni neki, ami szerinte járt volna.
A gyerek nem tudja provokálni a szülőt, csak fordítva.
A gyereknek nincs oka hazudni, csak a felnőttnek.
Ha provokált,vagy úgy érzeted, annak valószínű oka volt.
Egy gyerek mindig a környezetében levőkhöz hasonlítja magát, hiszen oda kell beilleszkednie. Ha ő úgy érezte hogy az anyjával vmi gáz van, mert nem úgy viselkedik mint más anyukák, akkor 'szól otthon', és próbálja felhívni rá a figyelmet.(pl.- szted r.bancozik, meg k.rvázik-valahogy ez a két szó ugyanazt takarja...?!)ebből az jön le, hogy jó lenne ha visszavenne az anyuka, mert a gyereket az anyja alapján fogják megítélni, nem saját maga alapján.
Kedves kérdező!
A te anyáddal komoly problémák vannak és lesznek, hogy ennek mi az oka, azt szakembernek kellene kiderítenie.
De mivel azt írtad, hogy mások előtt megjátssza magát, erre 0 az esély.
Családban van valaki akihez fordulhattok?
Nincs.
Kiskorúak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!