Mentos kérdése:
Miért csinálja ezt az anyán, vagy normális?
Figyelt kérdés
Apukám és én egész nap lent tesszük rendbe az udvart, fátvágunk, ültetünk stb. majd megiszik egy fröccsöt, bemegyünk a lakásba, és muterom kizárja... miért ? apukám főz,most,takarít rá, csak hetente 1x iszik egyet, meg is szokta muterom verni faterom hiába mondom neki, h. hagya már békén. Gondoltam, hogy szembeszállok vele...2013. ápr. 7. 20:16
1/8 A kérdező kommentje:
apukám sose üt vissza még hozzáteszem
2013. ápr. 7. 20:21
2/8 anonim válasza:
Édesapádnak nem kellene mosnia, főznie édesanyádra. Akkor talán megjön az esze. De ha férfiként hagyja magát megverni, meg is érdemli ezt a sorsot, már ne is haragudj:)
3/8 anonim válasza:
Ő mit mond, miért? A fröccs miatt?
4/8 anonim válasza:
Anyukád áll valamilyen kezelés alatt vagy van valami pszichés betegsége?
5/8 anonim válasza:
Az oké, hogy apukád nem üti meg anyukádat, de azért ugye erősebb? Gondolom igen.
Akkor meg mutasson valami erőt, és ha kizárja, akkor pl. rúgja be az ajtót.
Elég egyszer, hatni fog.
6/8 A kérdező kommentje:
Nincs munkája apukámnak, mert túlhajszolta a főnöke heteken keresztül, s. egyszer véletlen elaludt munka közben... kirúgták, rá 2 hétre édesapja meghalt, akkor ivott,de értem és néha havonta is iszik, és főleg ilyenkor ideges az anyám, meg ilyenkor velem is köcsöcgösködik az anyám
2013. ápr. 8. 15:04
7/8 anonim válasza:
Próbáltátok már leállítani, például amikor verekedett?
8/8 Villácska válasza:
Ajtóberúgás szimpatikus. De hagyjad rá, apukád okos ember hogy nem üt vissza. De azért mégiscsak ő a férfi, és lehet hogy valamilyen szinten ő is egyetért édesanyáddal. (azt hiszi magáról hogy haszontalan, mert elvesztette munkáját stb) Rosszul hiszi. Beszélned kéne apukáddal főleg arról hogy te milyen büszke vagy rá és mennyire szereted őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!