Ratalaltam a leghatasosabb fogyokurara?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy csomag virslit, de ennel rosszabb izut meg eletemben nem ettem.. teljesen elment az etvagyam ha csak ra gondoltam?aznap egesz nap alig ettem valamit, csak zoldseget stb, de azt is csak azert, hogy vmit azert egyek,. amugy nagyon nassolos tipus vagyok, nincs hatar..szoval ahanyszor csak zabalni akarok, eszek egy kis darabot abbol a virslibol, es elmegy az etvagyam.. ez jo otlet szerintetek?:D2013. júl. 16. 16:24
1/3 anonim válasza:
Hedonista szemmel elég pocsék ötlet... Ha a tested ételt kíván, adj neki ételt... Ha zabálni vágysz, ami nem normális, derítsd ki, mi az ok, lehet, hogy nem adsz meg a testednek valamit, de akkor azt add meg neki, ne ilyen kényszerítő eszközökkel vedd el a kedvét a jelzésektől...
2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy tulsagosan szeretek nassolni..minden penzem chipsekre, csokikra , gumicukorra szt koltom.. szoval normalisan ennek, csak ha ez a nassolhatnek ram torne akkor csinalnam ezt..
2013. júl. 16. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!