Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezek az ételek jók fogyókúrára...

Ezek az ételek jók fogyókúrára? Esetleg még vannak olyan ételek amik kevés kalóriát tartalmaznak?

Figyelt kérdés
Erős paprika, bors (szaretem a csípős ételeket), zöld tea, grapefruit, citrusfélék, görödinnye, alma, szőlő, nyers zöldségek, zabkása, popcorni (a sima vaj nélküli), kölesgolyó, zabpehely, műzli, levesek (főleg a hús, paradicsom, karfiol, borsó leveseket szeretem), kefír, joghurt (natúr), hal (rántva, sülve), csirke, pulyka, karalábé (nyersen vagy levesbe), rizs (magában, de inkább kukoricásan szeretem)főtt krumpli (magában vagy petrezselyemmel,ásványvíz, ananász, barack, saláták (natúr joghurtos öntettel)
2013. júl. 14. 10:15
 1/6 A kérdező kommentje:
a puffasztott rizst kihagytam
2013. júl. 14. 10:23
 2/6 nikozia12 ***** válasza:
Ami nem: szőlő, popcorn,müzli,rántva semmi, rizs, krumpli. Én ezeket kerülném.
2013. júl. 14. 10:28
 3/6 anonim ***** válasza:

A zab, kukorica, müzli, köles, kefir, joghurt, rizs, krumpli, joghurtos öntet értelmetlenek.

Tehát alaphangon mérlegelni kell a fogyasztásukat, fogyás célja mellett pedig egyértelmű hogy kerülendők.

2013. júl. 14. 12:11
 4/6 anonim ***** válasza:

szőlő heti 1-2 belefér, de magas cukortartalmú

inkább most választ a barackot vagy a meggyet

popcorn ne egyél, ha ropogtatni akarsz 1marék mogyoró vagy dió

müzlit hagyd ki, cukros

levesek tészta, rántás nélkül,

húsleves sok hússal, zöldséggel

paradicsomleves cukor nélkül, helyette édesítő

hal párolva, sütve, grillezve

2013. júl. 14. 23:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló vagyok:

Én amiket még szoktam enni, és fogyok, és az a jó, hogy jól vagyok lakva és van erőm, mert 3 műszakban dolgozok+tanulok+ háztartás+torna.

Nekem ezek még sokat segítenek:

tojás-főve vagy sütve, rántottának(én olivaolajat használok, és csak kikenem a serpenyőt) paradicsom, paprika, hagyma, gomba és ráütök 2tojást vagy mexikói keveréket szoktam és arra ütök 2tojást.

Szendvicsbe is nagyon jó, mint főtt tojás.

Tonhalsaláta-ezek van, hogy veszem, ha olyan munkát kapok, amit kint kell csinálni és nincs hűtési-melegítési hely megoldva, akkor ilyet szoktam vinni, hozzá pedig egy szelet teljes kiőrlésű kenyér(én a graham vagy a tönkölyt nagyon szeretem, ezek 50kcal/szelet én 2 szoktam hozzá enni, de van, hogy 3-at(ha pl egész nap parkolók fűnyírását kapom, mert akkor nagyon kell nekem, nem szeretnék a tűző napon rosszul lenni, igaz én csak súlyt tartok már, de fogyi idő alatt is így ettem.

Ha hirtelen rámtör az éhség hazafelé menet, akkor szokott nálam lenni szőlőcukor vagy diákcsemege, sótlan mogyoró, ezek is hasznosak.

Natur túró, ezt lehet édesíteni fahéj+citrom+reszel alma, most friss bogyósokkal vagy őszibarack.

Rizsnél még nagyon finom a zöldborsó, gomba, brokkoli vagy a sárgarépa, ezeket is lehet hozzá keverni.

Csirkemáj lecsósan elkészítve.

Ha szereted spenótot fokhagymásan párolj meg, husokhoz köretként nagyon finom, főleg egy fűszeres csirkemellel.

Én őszíntén megmondom, szoktam enni karajt is lecsósan elkészítve, finom nagyon és nem is ilyen zsíros hús, sőt én levesekben főtt husokat is szoktam enni, mert azért nálunk nincs mindig csmell, van, hogy sima csirkecomb, csirkeszárny sütőben lesütve vagy aprólékokból rizseshús vagy pörkölt.

Mozzarella sajt nagyon finom, vagy van az aldiban ilyen szeletelt sajt, asszem milfina zsírszegény, magas fehérje tartalommal, én ha nagyon nagyon éhes vagyok, és már nem akarok sokat enni, akkor azt szoktam enni 1-2 szeletet paprikába tekerve.

Nem tudom, Te mennyire szereted a főtt ételeket, de pl egy cukkinis-paradicsomos-paprika-hagymával egy jó kis tojásos lecsó ilyen melegben jól tud esni, akár 2-3 szelet sonkát is vághatsz alá, rizshez is keverheted.

Táplálkozásharcművész: tudom, neked ezek tiltott ételek, nem azt mondom, hogy amit Te vagy én ajánlok az a jó, én csak azokat az élelmiszereket írom le, amik nekem segítenek, kérlek ne pontozz le.

2013. júl. 15. 09:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Na látod, én soha senkit sem pontozok le. (néha fel igen).

Tök mindegy nekem mit írsz, ha kényszeresen értékelni akarom akkor hozzáfűzök amit gondolok.

2013. júl. 15. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!