Hogy szánjam rá magam a fogyókúrára?
Figyelt kérdés
Már évek óta próbálom rávenni magam, hogy megváltozzak, változtassak a szokásaimon, elsősorban az étkezésemen, de nem megy. Reggel nem eszek, ebédelni szoktam, meg este nagyon későn vacsorázni, közte pedig 1-1 falatot bekapok néha. Este eszek a legtöbbet, de úgy egyébként is sok hizlaló kaját eszek. Igazából nagyon kevés ételt szeretek. Mozogni csak annyit mozgok, hogy a kutyát elviszem napi 1-2 órára sétálni, meg a suliban van heti 5 tesi, illetve minden vagy minden 2. nap zumbázok, de az csak fél vagy max 1 óra. Bár most nyáron a tesi kimarad. Nem tudom ez a mozgás kevés-e, de igazából mindegy szerintem addig, amíg az étkezési szokásaimon nem változtatok. Tisztában vagyok vele hogy mikor miből mennyit kéne enni, de képtelen vagyok betartani. Tudom, hogy magamban kell ezt elhatároznom, de hogyan? Akarom, tényleg nagyon akarom, de nem megy. Nem vagyok kitartó.2013. jún. 17. 17:57
1/7 anonim válasza:
Ha bírod az este evést olvasd el a harcosok étrendjét.
2/7 anonim válasza:
"Akarom, tényleg nagyon akarom, de nem megy. Nem vagyok kitartó."
Nem, nem akarod eléggé. Ha akarnád, akkor kitartó lennél.
Mozgás mennyiségével nem lenne gond, de szar kaja mellett mindegy, mennyit mozogsz. Reggelizni KELL, még ha minimálisan is. Vagy igyál meg egy banánturmixot, a semminél az is jobb. Az nem baj, ha este eszel. Az se baj, ha sokat. Kérdés, hogy mit? Mert a tejberizs pl. nem a legszerencsésebb, de egy kolbászos rántottával (kenyér nélkül) egy kis zöldséggel/savanyúsággal semmi gond sincs.
3/7 anonim válasza:
Nem, nem akarod, különben ez nem lenne gond. Tudod, hogy mit kéne enned, mégsem azt teszed. Ne sajnáltasd magad.
4/7 anonim válasza:
Írj egy étrendet magadnak és próbáld ahhoz tartani magad! Ne vegyél édességet és nagyon hizlaló kajákat és akkor nem eshetsz kísértésbe. Ösztönzésképp készíts magadról egy fotót és internetről tölts le egy olyan képet amelyen egy olyan alakú lány/fiú szerepel amilyet te szeretnél, és amikor úgy érzed hogy ez az egész dolog felesleges akkor nézz rá a képre és meggondolod magad. :D
5/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem akarom eléggé, de akkor meg hogy akarjam?! Eldöntöm hogy kevesebbet eszek és olyat ami nem túl hizlaló, de azzal nem lakok jól vagy éhes leszek 1-2 óra múlva és "muszáj" ennem valamit.
2013. jún. 17. 21:23
7/7 A kérdező kommentje:
170 cm 82 kg
2013. jún. 17. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!