Mit tegyek egy nagy evős nap után? Tényleg sokat ettem, kicsit rosszul is vagyok. Holnap koplaljak? Egyek gyomorkímélően, kisebb adagokat, vagy térjek vissza az eredeti étrendemhez?
Figyelt kérdés
2020. jún. 25. 20:56
1/12 A kérdező kommentje:
Illetve mutathat ilyenkor 4kilóval többet a mérleg?? A hasam tényleg óriási, és olyan mintha bevizesedtem volna. Holnap reggel is ilyen pufi leszek? Illetve tényleg feljött 4 kiló? :(
2020. jún. 25. 20:57
3/12 anonim válasza:
Ne tegyél semmit, állj vissza a normális étrendre. Mutatni mutathat ennyit, de biztos nem híztál, pár 10dkg-nál többet.
4/12 A kérdező kommentje:
Huh, remélem tényleg nem jött fel ennyi. 1kg ingadozás még azt mondom belefér, nade hogy 4 kilóval több legyek:( mikor mérjem magam újra, amikor már reális értéket mutat a mérleg, és lemegy ez a sok víz?
2020. jún. 25. 21:07
5/12 A kérdező kommentje:
Az a baj a teljes böjtöt nem bírnám, meg holnap megyek edzésre is, nem szeretném egy ilyen evészet miatt lemondani. Mi lenne ha kevesebbet/könnyebb ételeket ennék? Ti mit ajánlanátok reggelire? Vagy egyáltalán ne is reggelizzek, csak edzés előtt egyek valamit?
2020. jún. 25. 21:08
6/12 anonim válasza:
Egy hét múlva szerintem. Térj vissza a normál étrendedhez, kompenzálni nincs értelme. Nem az ilyen egynapos zabálás a kritikus veszély a fogyás sikerére nézve, hanem az, hogyha ezután úgy érzed, most már úgyis mindegy és feladod. Vagy ha valami lelki probléma vezetett a zabáláshoz, ami újból zabáláshoz fog vezetni (nyilván ilyenkor a lelki gondot kell megoldani).
7/12 A kérdező kommentje:
És elmenjek mozogni szerintetek holnap? Nagy a hasam, plusz fel vagyok vizesedve:/ a mozgás segítene az emésztésen, vagy csak kellemetlen lenne?
2020. jún. 25. 23:16
8/12 anonim válasza:
Nyugodtan mozoghatsz, holnapra már nem fogod ilyen túlterheltnek érezni magad, mert az emésztésed éjjel is dolgozik.
9/12 A kérdező kommentje:
Ma reggel már 2kgmal kevesebb voltam. Azért remélem az a másik plusz kettő se marad meg tartósan.
2020. jún. 26. 07:24
10/12 anonim válasza:
Azért ennyire nem kell rágörcsölni kedves kérdező. Nyugodtan állj vissza a normális étkezésedre, semmi koplalás hülyeség nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!