Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről az étrendr...

Mit gondoltok erről az étrendről és edzésről? Mennyi idő alatt érem el a célom?

Figyelt kérdés

Ezeket variálom:

Húsok: csirkemell,pisztráng,csirkemáj(mert szeretem).

Zöldségek: jégcsapretek, paradicsom, paprika, saláta, uborka, répa, hagyma,zeller,főtt krumpli(heti 1-szer).

Gyümölcsök: alma, banán, szeder, szőlő, barack, szilva. Nem vagyok nagy gyümölcsös, úgyhogy ezeket nem eszem mindennap.

Mostanában eszem sütőtököt is.

Néha főzök 1-1 tojást is.

Rizst, kenyeret, tésztát nem fogyasztok. Hüvelyeseket sem. Köretként a zöldségeket fogyasztom nyersen(kivéve főtt krumpli).

Minden főzést olaj és zsiradék nélkül oldok meg. Tehát vagy megfőzöm, vagy sütőzacskóban sütöm.

Csak mentes vizet iszom. Se tea, se kávé, se semmi.

Tejtermékeket nem fogyasztok laktóz intolerancia miatt.

Több mint két hónapja étkezem így és rengeteget fogytam

(nadrág44->38,póló:XL->M,melltartó:90D->75D), de még nem vagyok elégedett a méreteimmel. 2 hete tornázom. Heti 3 erősítő edzést és két kardiót csinálok. Ezt szeretném növelni legalább 4 erősítőre és 4 kardióra. Szóval a méreteim a következők: 175 cm, mell:97cm, derék: 79cm, csípő: 98cm. Mennyi idő alatt és mennyi edzéssel tudnék lefogyni derékból 19 centit és csípőből 8 centit?

Ja és csalókajáknak nem engedtem/engedek teret. Remélem ez meggyorsítja a folyamatot. Esetleg kiegészítenétek valamivel?

2020. okt. 7. 00:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Na ma megmértem magam. Kereken 20 kg-t fogytam 78 nap alatt. Sztem ez egészségesnek mondható. Nem drasztikus.
2020. okt. 16. 16:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Az rengeteg, biztos, hogy nem egészséges, az a fele lett volna. Egyértelműen éheztetted magad!
2020. okt. 16. 17:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom.Én is 175 vagyok, 60 kg és vékonynak mondanak, az 51 kiló borzasztóan kevés, én 58 kilósan is kórosan soványnak tűnök.Másrészt az étrended nagyon egyoldalú, gondolj bele, ezt meddig fogod csinálni, életed végéig nem fogod tudni tartani, inkább egyél változatosabban, és próbálj lassabban fogyni, vagy súlyt tartani.
2020. okt. 16. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!