Hetente 1x hajtani szeretnék addig amíg el nem érem a -2. 000kcalt, vagy le nem szédülök a bizajról, lehetséges?
Olvastam egy tudományos cikkben, ha megeszel egy tábla Milka csokit amit 560kcal-al ér fel ahhoz 60percnyi bicajozásra van szükség, sajnos nem írta hogy milyen tempóban.
Én intenzíven edzek a Spinning kerékpáron, eddig meg sem próbáltam feszegetni a határaimat, de így is 60percet tudok tekerni egyhuzamban, utána kell egy 25perces pihentető Aerobic edzés hogy utána 30percre felülhesek ismét így napi 90percet kerékpározok.
Ez ha igaz az elmélet akkor 750kcal-al ér fel.
Ahhoz hogy elérjem a 2000kcalt, ahhoz 4órát kell tekernem 1 nap, megállás nélkül.
Ti mit gondoltok erről?
Figyi, próbáld ki.
Én eleinte 40 perc után két órát feküdtem a padlón, úgy kimerültem.
Most meg heti 2x tekerek 5-6 órákat folyamatosan, váltott tempóval. Közben néha kortyolok, hogy ne dögöljek meg.
Ha edzettebb leszel, majd többet bírsz, hogy az mennyi lesz, azt persze nem tudom.
Nálam állóképességben az extrém ultrafutónk az etalon, aki a Himalájában alig bírt enni, de futott becsülettel, napi 10000 kcal kalóriadeficittel. Szóval az ember valószínűleg lazán képes arra, amit tervezel, nem teljesen értem, mi a kérdésed.
De a 2000 kcalhoz megállhatsz, az összejön úgy is... :)
Én egyszer sétával csináltam meg a bő -2000 kcalt, bár pár falat azért volt közte, de persze anélkül is ment volna. Ez persze laza, de van, aki ezt se bírná. Futva pedig -100 kcal se menne, mert én azt nem bírom. De ha eleget gyakorolsz, edzettebb leszel. Persze van egy határ, ami fölött nem bírod már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!