Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy szülés után...

Lehetséges, hogy szülés után majd 7 hónappal a szülés miatt jön ki az arany erem?

Figyelt kérdés

Tudom ez elég fura, de császárral szültem és másnapra kijött az aranyerem...kérdeztem a dokit hogy lehet ez? Mikor én nem erőlködtem? Azt mondta ez teljesen normális ne aggódjak el fog múlni! Előtte soha ilyen problémám nem volt terhesség alatt sem voltam szorulásos. És valóban kezeltem krémmel meg homeopátiával és kb 2 hét alatt teljesen elmúlt mintha soha nem is lett volna, pedig szörnyen fájt!

És most lassan 7 hós a babám megint előjött:( Miért? Ez most már így lesz? Vagy ez már nem a szülés utóhatása? Szeretném végleg megszüntetni mert nagyon útálom!

2010. febr. 9. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:
hát sajnos olyan , mint a herpesz, bármikor kiújulhat! :( Melegvizes tusi is jó rá egyébként!
2010. febr. 9. 15:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Aranyér nemcsak a szüléstől lehet, hanem a terhességtől is (elnyomódnak az erek, más a vérkeringés, stb.)

Nekem se volt terhesen, szülés után se (természetesen szültem), valami fél évvel a szülés után jött ki először (nem vagyok egy szorulásos típus), azóta meg még kétszer (mindig egy hétig tart).

Nem jó dolog :(

Ha végleg meg akarod szüntetni, akkor műtéttel lehet. Én voltam orvosnál a második aranyérnél. Van több fokozatú, ha még csak 2. vagy 3. fokozatú, akkor még műtét nem kell, csak így elszorítják az ereket, és elhalnak, és többször nem jön ki az az ér, legfeljebb egy másik. Végül is neked ez lehet, mivel nem állandóan van, és nem olyan vészes.

[link]

Itt sokat olvashatsz róla, ha érdekel.

2010. febr. 9. 15:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat...bár picit elszomorodtam:( szóval akkor ezzel együtt lehet élni és kezelni kell.

Tegnap már éreztem, hogy valami nem stimmel "ott" de nem akartam elhinni hogy visszajött...milyen hülye az ember...pedig ha már tegnap is bekentem volna akkor lehet, hogy ma nem szenvednék ennyire?

Műtetni nem akarnám brrrrr. Remélem nem kerül rá sor! Utána fogok járni mivel tudnám még hatékonyabban kezelni, vagy megúszni minél ritkábban érjen el!

Köszi még 1x a válaszokat!

2010. febr. 9. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!