Ha heti 0,25- fél kg fogyás a cél, mennyit sportoljak és hányszor?
Sportolj legalább heti 3x, kondizni is elmehetsz, az is remek hatású
Próbáld meg mellőzni a cukros ételeket/italokat és minden okés lesz !
09:25- Nem kötelezően igaz
Én úgy fogytam, hogy csak elhagytam nagyjából az édességet, a cukros löttyöket ( kivéve a koktélokat ) és potyogtam rólam a kilók ! A titok ? Napi 3 óra úszás
De ezt kiteszi 3-4 alkalom kondizás is, nem kell minden diéta cikket bevenni, az emberi szervezetnek igenis elsősorban sportra van szüksége és kajára ! Egyetek, ne diétázzatok !
És tudod hogy hány embernél működik hogy diéta nélkül potyognak le róla a kilók? Megsúgom: kevésnél. Rengeteg embert látok a környéken is dagadtan futni, és fél év múlva is ilyen kövérek lesznek.
Konditeremben is sok kövér embert látok akik heti 3-4 alkalommal ott vannak és ugyanolyan hájasak mint amikor elkezdtek járni.
A diétát nem kell összekeverni az idióta fogyókúrákkal. A diéta az tudatos étkezést jelent és ez 10/8 embernél nélkülözhetetlen a zsír (és nem súly) vesztéshez. Persze nagyobb súlyfeleslegből könnyű fogyni.
Amíg az ember nincsen negatív kalóriában, addig fizikailag lehetetlen dolog súlyt veszíteni. Tehát a diéta az nagyon fontos.
Állíts fel egy reális tervet.
Pl. napi 1200 kalória bevitel és heti 3-szor gyaloglás felváltva kocogással. Vagy kocogj először 10 percet és 1p gyaloglás majd megint 10 percet. Aztán legközelebb 15 percet...és így tovább....35-40 percig.
Ezzel fogyni fogsz és formásodni. Ha tényleg 15 kg felesleg van tajtad, akkor eleinte heti 2 kg is lemehet.
nem kell drasztikusan csinálni, hidd el, én is így csinálom, ha felmegy 1-2 kiló.
49,5 kiló vagyok és tartom!
Ha heti 2 - 3 nap sportolsz 1 - 2 órát, az már jó, plusz az édességek, cukros dolgok elhagyása is sokat jelent. Én most kezdtem úszni.
Szerintem diéta nem nem igazi megoldás, elég,ha eleget mozogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!