Fogyás szempontjából mit sportoljak, milyen fokozaton, milyen gyakran?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 22:25
1/5 anonim válasza:
Menjél minden hétvégén hegyet mászni, minél többet, ráadásul minden este sétáltasd a kutyádat, ne egyél sok tésztát és kenyeret. Nekem bevált.
3/5 anonim válasza:
Neketek ez a bibliátok?? A kérdező FOGYNI szeretne nem pedig izompacsirta lenni!!!
4/5 anonim válasza:
Gyúrni a konditeremben, amerikai marhaság, akinek sok a pénze és marékszám szedi a fogyibogyókat, az lúzer. Pattanj bringára és tekerjél, másszál hegyet (a turistautakat ingyen is be lehet járni), fussál naponta, tornázzál és ne zabálj, ennyi az egész. Én még 60 évesen se híztam el, mert mindennap bringázok és megyek túrázni.
5/5 anonim válasza:
MIT? ami jól esik és szereted, mert ha utálod, akkor nem fogod csinálni
MILYEN FOKOZATON? amennyin bírod, úgy, hogy nincs kemény izomlázad, de úgy érzed, hogy jól át vagy mozgatva és jól is esik
MILYEN GYAKRAN? minél többször, minél hosszabb ideig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!