Leg magic, guggolás és felüléssel, kevés étellel és sok itallal elérhető a gyors fogyás?
Most nagyon elszántam magam a fogyásra. 162 cm vagyok, és sajnos 80 kg. Igen, túlsújos.
Ma a Leg Magic-al 5 percet csináltam, guggolásból 50-et, felülésből pedig 40-et csináltam. Ma csak almát ettem, nem kívánom az ennivalót. De viszont sok fél buborékos vizet ittam. Szerintetek ha ezt fojtatom hetekig, hónapokig, akkor sikeres lesz a fogyás? Pociból, fenékből, és combból szeretnék sokat leadni. Kérlek csak normális válaszolók írjanak! Köszönöm!
Nagyon nem jól csinálod.
Most az elszántság miatt még bírod napi egy almával vagy kevés kajával de egy idő után zabálási rohamaid lesznek,és akkor szépen feladod a fogyit.
A mozgás sem jó mert ezekkel nem sokra mész. Aerob vagy kardió mozgást kellene végezned mint pl a bicikli,tempós gyaloglás,elliptikus tréner stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!