Lehet kaloriaszamlalas nelkul fogyni? (Hosszu)
Rengetegen mondjak, hogy muszaj szamolni. Kb 2 eve en is fogytam Lifetilttel 12kg-t, es ott grammra pontosan kellett szamolni mindent. Akkor nagyjabol bennem maradt, megtanultam hogy mikor mennyit ”szabad”.
Lassan 1 hete, hogy elkezdtem kondiba jarni ujra, meg dietazni. Vagyis inkabb eletmodot valtottam. Muszaj voltam, tavaly februarban voltam 65-66kg, most 80-al kezdtem megint...
kondiba ugy jarok, hogy 3-4 napot megyek (mindig masra edzek), es utana 1 nap piheno nap. Emellett minden nap jarok futni.
Kondiban kb 1-1 ora 20 percet szoktam, de folyik rolam a viz, tehat nem pihengetek. Futni pedig olyan 30-35 percet lassabb tempoban.
Pl a mai evesem:
Reggel 7.00 4db virsli, plussz egy kave keves tejjel
Utana kondi olyan 9.00-tol, ott egy feherjet ittam, meg bcaa-t
Ebed 13.00: 2 merokanal frankfurti leves
Uzsonna 16.00: 2 tojasbol rantotta, plussz egy kozepes pradicsom
Vacsora futas utan, 19.00: afonyas turmix, kb 2dl tej, 50g afonya.
Nem szeretek mennyisegeket szamolni, meg kaloriat. Semmi cukrosat nem eszek/iszok, oram igy napi ~1300kcal-t szamol, amit mozgassal egetek el. Igy mukodhet?
23/N
177cm / 80kg
(Azota nem mertem merlegre allni, multhet szerdan kezdtem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!