Így lehet fogyni? Kalóriaszámlálással
azt hallottam h a szénhidrátot kell csökketeni,akkor az belefér ha ennék naponta két barna kiflit?azon kívül reggelire műzlit(egészséges félét) almával.ebédre lecsót(csak paprika,paradicsom,hagyma) és vacsira is.vagy csirkét ilyesmit. így lehetne fogyni?úgy hogy mondjuk este 8 után nem ennék.és sok vizet iszom.
171 cm vagyok 62 kg. és akkor napi hány kcal-t kellene fogyasztanom?és heti mennyit fogynék?
köszönöm a választ :D
Én úgy fogytam le fokozatosan, nem hirtelen 13 kilót 6 hónap alatt, hogy követtem a mindent ehetsz, de csak mértékkel elvet. Én naponta számoltam kalóriát, és az 1300 kcal sose léptem át, ezért fogytam sikeresen. Kalóriatáblázatokat sokat találsz a neten és még le is tudod menteni. Szóval nagyon szépen, harmónikusan lefogytam, ezzel az elvvel tartottam a súlyom, mostmár persze, hogy babát várok, elkezdtem hízni és a mércét kicsit visszább vettem, de 3. hónapot töltök és még csak 2 kg ment rám vissza a vitaminok és a bőségesebb kaja mellett:)
Remélem segítettem, nekem ez a módszer nagyon bevált.
Igen! Jelenleg így csúsznak le rólam a kilók. :-) Egy hét alatt majdnem két kiló lement. Számolok és napközben minden kajámat fejben tartom vagy felírom, hogy mennyit ettem, mennyi kcal volt, mit akarok még enni és azoknak milyen a kcal tartalma.És ügyelek, hogy napi értéke 1200 kcal és 1500 kcal közt legyen, 1500-at ne lépje át!
Csomó kaján feltüntetik a kcal tartalmat és a net is tele van hasznos kcal-táblázatokkal. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!